spot_img

Odaberite jedno ČAROBNO DRVO i saznajte ISTINU O SEBI. Odgovor će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!

 

Uz pomoć ovog testa možete saznati pravu istinu o sebi. Odaberite čarobno drvo i odgovor će vas staviti pred neke tragove o tome zašto nekada niste u pravu i šta biste trebali da učinite umesto toga, da biste živeli srećnije i mirnije. Na slici se nalaze četiri čarobna drveta, pod rednim brojevima 1, 2, 3 i 4. Odaberite jedno stablo i proverite da li smo u pravu.

ČAROBNO DRVO broj JEDAN: Ako ste odabrali čarobno drvo broj jedan, ozbiljna ste i posebno strukturirana osoba. Vi ste osoba od reči, vredan radnik i porodičan tip osobe. Dobro znate šta želite i da biste mirno živeli potrebna vam je sigurnost i stabilnost. Hrabrost je nešto što vam nedostaje, a to je zbog toga što ste se vrlo često oslanjali na pomoć drugih i retko kada ste sami odlučivali o sebi i svom životu.

Dakle, problem nastaje kada se borite za postizanje onoga što želite: u tom slučaju postajete paralizovani zbog straha da ćete reskirati i izgubiti sve. Sada je možda došlo vreme da odlučite čemu dajete prednost: da li stabilnosti i sigurnom utočištu ili želji da nastavite da živite svoje snove. Dovoljno ste zrela osoba da konačno svoj život preuzmete u svoje ruke.

ČAROBNO DRVO broj DVA: Ako ste odabrali čarobno drvo broj dva, vrlo ste kreativna osoba i veliki ste sanjar. Moguće je da ste neki vodeni znak Zodijaka. Emotivni ste, pronicljivi, ali jednako ste i neiskreni. Nestalni ste i nemirni. Dolazite do strasti s lakoćom i ono što vas danas uzbuđuje, zanemarite ga u kratkom vremenu zbog nezainteresovanosti, jer u stvarnosti vi samo na početku stvari i događaje volite. Zaista vam je teško da budete konstantni! Vas ne drži mesto i ništa vam dugo ne može zadržati pažnju. Poslušajte šta vam srce govori i uživajte u mogućnostima koje vam život nudi.Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img