spot_img

LjUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 27. 06. do 03. 07. 2022.

VAGA

U onim emotivnim relacijama u kojima postoje nerešene, ozbiljne situacije iz prošlosti – teško je da će ova nedelja doneti mir. Šta više – tenzija može biti vrlo pojačana i samo od partnerove i vaše sposobnosti da iskomunicirate zavisi da li će i koliko brzo ovo biti rešeno. Generalno – komunikacija je sada najbitnija stavka u vašem odnosu – i ako je potrebno da rešite nešto, i da se dogovorite, ali i da isplanirate lepa zajednička dešavanja. Slobodni – raspoloženi ste, opušteni i u svom najharizmatičnijem i najlepršavijem fazonu, vrlo verovatno zagrejani za nekog. Uživajte u lepoj energiji, zabavi, flertu.

SKORPIJA

Kod slobodnih Škorpija ima nekih interesantnih dešavanja, čačkanja, flertića – sve je to slatko i pitko, ali suviše vazdušasto i neuhvatljivo za vaš ukus. Ok, možete malo da se avanturišete, da se igrate prolaznih strasti i isto tako prolaznih odnosa, ali da bi se bilo šta od ovih dešavanja pretvorilo  u iole ozbiljniju priču – zaista će biti potrebno vreme. U svakom slučaju, poigraćete se a da li ćete se zaigrati istinski – videćemo. Zauzete Škorpije bi trebale da koriste ove dane da sa partnerom odu negde (ukoliko budu mogle da se odvoje od obaveza). Potrebno vam je oboma da se opustite i resetujete.

STRELAC

I pripadnicima vašeg znaka sledi kontakt ili susret sa bivšim partnerima ili osobama iz prošlosti. U kakvom god fazonu da je bio vaš prethodni „spoj“ – sada ćete imati lepu komunikaciju koja može da se proširuje, ukoliko tako nešto budete želeli. Da, naravno da ima i novih dešavanja i novih ljudi oko vas – i to više nego inače a neka od njih vam može baš zapasti za oko. Da li će ovo ostati samo na nivou flerta ili letnje avanture ili će se pak pretvoriti u nešto ozbiljnije – neka vreme pokaže, a šanse postoje. Zauzeti – radite na komunikaciji, radite na pozitivnim promenama, dogovorima i lepim dešavanjima.

JARAC

Mlad Mesec u polju partnerstava najava je slobodnim Jarčevima za jača emotivna dešavanja u narednom periodu. Sve je otvoreno i za stare i za nove „igrače“, a neće biti ništa čudno ukoliko kod nekih od vas takva dešavanja budu išla paralelno. Već tokom ove nedelje možete neku povremenu komunikaciju ili flert pretvoriti u emotivnu priču. Ono što je bitno – posle dužeg vremena, zaista ćete se osećati dobro u sopstvenoj koži i uživati u dešavanjima oko vas. Zauzeti – porodični segment (bilo partnerov, bilo vaš) ili preokupiranost obavezama mogu dovoditi do povremenih tenzija. Ali, ništa što je nerešivo.

VODOLIJA

Polje komunikacije, dešavanja, susreta – aktivno. Polje ljubavi, uživanja, opuštencije i zabave – aktivno. Rekao bi čovek na prvi pogled da vas sa svih strana zasipaju ljubavne ponude, ali to teško da je baš tako. Naime, Saturn u vašem znaku ide retrogradnim hodom, donoseći vam da niste baš toliko otvoreni za bilo kakvo obavezivanje – ok, malo flerta, malo šale, šege i komike, malo pričica – ali da bi se nešto novo razvilo, biće potrebno vreme. Ta retrogradnost vas upućuje na staro – na sve osobe iz prošlosti sa kojima niste zaključili odnos. Vreme je da se susretnete sa bivšim ljubavima i starim prijateljima/prijateljicama i da vidite u kom pravcu će ti odnosi ići. Zauzeti – energija između partnera i vas jeste dobra, ali previše je problema (naročito kod partnera) koji opterećuju i vas, ali i vaš odnos. Pokušajte da odete negde.

RIBE

Situacija u partnerskim odnosima je daleko od savršene, ali još od drugog dela prošle nedelje vi ste ušli u fazu u kojoj je moguće mnogo toga srediti i ispraviti. Ono što je bitno – vama su se u glavi složili neki odgovori, stvari su došle na svoje mesto i vi lično ste dosta mirniji i stabilniji. Samim tim – biće jednostavnije funkcionisanje sa voljenom osobom a mnoge od vas od ove nedelje čekaju i lepa i interesantna dešavanja u vezi. Ukoliko ste slobodni, mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvoriće pred vama u narednom periodu i nove i stare ljubavne šanse. Pa gde god vas srce povuče….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img