spot_img

OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA PRETI RASKID SA PARTNEROM DO KRAJA LETA.

Ovo leto obećava velike promene na ljubavnom planu za sve horoskopske znakove, naročito kada počne sezona Lava, 22. jula.

Uran, planeta revolucije, udružiće snage sa Severnim čvorom sudbine 31. jula ubrzavajući sve što je neizbežno – kako dobro, tako i loše. Kada smo već kod lošeg, stvari će se posebno zakuvati kada počne sezona Device, 22. avgusta, ali i kada se Venera, planeta ljubavi, bude suprotstavila Saturnu, planeti karme, 28. avgusta. Dakle, kraj leta naročito može da donese raskide, ali, ako se setimo da je sve to stvar sudbine, znajte da su ovakva dešavanja, na kraju krajeva, samo i isključivo za vaše dobro. Evo koji horoskopski znaci mogu biti najviše pogođeni ovakvom postavkom planeta:

Bik
Ovog leta imaćete mnogo toga na pameti, a pritisak će vam praviti i vaši odnosi. Vaša potreba da budete ono što ste oduvek želeli da budete učiniće da se posvetite renoviranju svog života od A do Š, ali to nikako nemojte shvatiti kao nešto loše – uostalom, vi samo idete za svojim snovima. Ova potreba potiče iz činjenice da se Severni čvor sudbine trenutno nalazi u Biku, međutim, to znači da se Južni čvor nalazi u 7. kući partnerstva, što osvetljava sve nesavršenosti vašeg ljubavnog života. A, kada Uran udruži snage sa Severnim čvorom, ozbiljno ćete razmisliti da li je vaša veza ona prava i da li podržava ono što vi želite da budete.

Lav
Ne brinite, niko ne može da garantuje da ćete zaista morati da preživljavate raskid, ali čak i da se to desi, verovatno nećete smatrati da je došao kraj sveta. Planetarni aspekti koji stvaraju plodno tlo za ovakva dešavanja tiču se susreta Sunca u Lavu i Saturna što će vas navesti da se suočite sa realnošću i svojim najiskrenijim potrebama. Do trenutka kada Venera u Lavu bude formirala opoziciju sa Saturnom u Vodoliji 28. avgusta, možete shvatiti da sve te vaše potrebe uopšte nisu zadovoljene. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img