Home HOROSKOP LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 12. 06. do 18. 06. 2023.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 12. 06. do 18. 06. 2023.

0
LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 12. 06. do 18. 06. 2023.

 

Sta vam to donosi nova nedelja na ljubavnom planu…

OVAN

Ove nedelje komunikacija sa partnerom se poboljšava, lako se i fino dolazi do dogovora – pogotovo ako su ti dogovori usmereni ka zajedničkim uživanjima, aktivnostima, putovanju ili planiranju istog. Samo u središnjem delu nedelje gledajte i jedno i drugo da ne budete previše „zadrti“ i teški po nekim pitanjima i temama (ako krijete nešto – oprez u ovim danima!). Slobodni Ovnovi – pred vama su dani koji će vam doneti dobru energiju, više zabave i naravno – više slatkih, flertujućih i strasnih momenata. Dobar je period za nove ljubavne prilike, za vruća zaljubljivanja i za mnogo interesantnih susreta i kontakata.

BIK

Može doći do nekog nezadovoljstva u odnosu sa voljenom osobom. Ili imate osećaj da se po nekim situacijama vrtite u krug ili jednostavno – stvari ne idu onako kako vi želite ili kako ste zamislili. Osećaj stagnacije ili čak koraka unazad može biti prisutan. Možete razgovarati sa partnerom o tome kako se oboje osećate i da li je moguće nešto promeniti da bi odnos napredovao i srce bilo na mestu. Slobodni Bikovi – dešavanja ima, ali koliko su ona u skladu sa vašim željama i realizacijom istih – pitanje je. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vas „čačne“ neko od bivših partnera ili simpatija.

BLIZANCI

Pred vama je dosta dobar period. Vreme je za jaču komunikaciju sa partnerom, za prave reči i postupke. Ukoliko se javljala tenzija po nekim pitanjima – rešenja sada nisu daleko, pokrenite priče na te teme. Dobri su dani i za planiranje – izlazaka, druženja, putovanja, odmora. Ne dozvolite da vas okupiranost poslom spreči da sa voljenom osobom proživite neke lepe momente. Slobodni Blizanci – sve će se vrteti oko vas, u centru ste događaja i centru pažnje. Više osoba je zainteresovano za komunikaciju (i nešto više od toga) sa vama. Dobri dani za flertovanje, nova poznanstva, početke novih ljubavi.

RAK

Miks dešavanja u emotivnim partnerstvima. Kao što ćete vas dvoje kao par biti aktivniji u varijanti druženja, izlazaka, društvenosti, kao što ćete imati neke lepe i strasne zajedničke trenutke – isto tako će postojati oni momenti u kojima će nervoza biti pojačana, u kojima se možete naduriti jedno na drugo, pa čak i posumnjati. Pokušajte da ne opterećujete sebe pitanjima na koje sada ne možete dobiti odgovore. Slobodni Rakovi – dobar je period da budete aktivni i prijaće vam opušteni momenti u društvu i sa prijateljima. Interesantnih kontakata može biti, ali je pitanje da li će biti „konkretizacije“.

LAV

Prisustvo Venere i Marsa u vašem znaku donosi i ljubav i rat, i mir i nemir, i vruće ali i ono kada zapeče neugodno, donosi strasti ali donosi i borbu. Ali – čini da je odnos konstantno živ, da se stalno nešto dešava, donosi da imate inicijativu i da umete da pokrenete partnera. Donosi i promene raspoloženja i to da voljenoj osobi konstantno skrećete pažnju na sebe – bilo zahtevima, bilo mini dramama, bilo ljubavlju koja preliva. Slobodni Lavovi – ljubav i zabava vas hoće, a hoćete i vi njih. Ovo je trenutak da zaista uživate i u osvajanjima ali i u pogledima i pažnji suprotnog pola. Osvajajte, može vam se.

DEVICA

Poslovne ili pak porodične obaveze dosta utiču na zajedničke trenutke i na odnos između partnera i vas. Oboje ste usmereni i motivisani ka ličnim ciljevima koji se u ovom periodu razilaze, pa je prostora samo za vas dvoje malo. No, čak i u ovakvim uslovima vas dvoje možete pozitivno aktivirati jedno drugo – više se fokusirajte na ono što vas spaja i što vam oboma prija. Slobodne Device – poslovni segment, kao i izlasci i društvenost – sada su dobar prostor za lepe kontakte sa osobama koje bi mogle privući vašu pažnju. Neki od vas imaju mogućnost za ulazak u tajnu priču sa osobom koja je zauzeta.Nastavak na sledecoj strani…