spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 12. 06. do 18. 06. 2023.

Procitajte sta vam to ova nedelja donosi na ljubavnom i poslovnom planu..

OVAN

POSAO: Nema potrebe da agresivno nastupate da biste bili uspešni. Eventualne okolnosti će vas primorati da se pridržavate svojih principa, ali možda nećete uspeti u ovom trenutku, zato budite mirni. Procenite i diskutujte s nadređenima i kolegama o svojim novim idejama – za koje verujete da će imati pozitivan uticaj na ceo kolektiv. Budite umereni u rečima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, prilično ste smireni i stabilni i vaše zdravlje je u saglasju sa vašim osećanjima i unutrašnjim životom.

LJUBAV: Vaš smisao za humor zaista dolazi do izražaja tokom ovog ciklusa i, ako postoji bilo kakav problem između vas i vašeg partnera, onda uz pravu komunikaciju i sposobnost da budete otvoreni i iskreni jedno prema drugom, trebalo bi da budete u mogućnosti da se nasmejete, jer u ovakvim trenucima dobro u vezi daleko nadmašuje problematično. Uz ovo, astralne energije će vam mnogo olakšati da budete strpljiviji, pa ćete izbegavati konfrontacije kako ne biste produbljivali eventualnu netrpeljivost. Slobodni Ovnovi, dobro razmislite šta je to što želite od potencijalnog partnera, a šta ne. Možda bi bilo poželjno da sve napišete na papir. Manifestujte – i želje će vam se kad-tad ostvariti.

BIK

POSAO: Ostanite strpljivi tokom ovog perioda i bez napora ćete započeti profitabilne poslove i dobro zaraditi. Žurbu shvatite kao nešto što je zabranjeno. Uspevate u započetim poduhvatima, a ako ne idete u bespotrebne krajnosti, sve što je zacrtano za period biće realizovano kako očekujete. Dobro odmerite predstojeće projekte, pa bez oklevanja načinite promene o kojima već neko vreme razmišljate.

ZDRAVLJE: Imuni sistem vam je malo poljuljan i mogli biste da se prehladite, iako je vreme malo stabilnije nego u prethodnom periodu. Pojačajte unos vitamina i fizičku aktivnost.

LJUBAV: Postoji mogućnost da će voljena osoba od vas zahtevati ostvarenje još želja – o kojima svakako treba da razgovarate, pogotovo ako u pojedine ne verujete. Obično ste veoma suzdržani u pogledu svojih osećanja, radije se sakrijete iza cinizma ili druge fasade, ali to će se uskoro promeniti. Ipak, osećate se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove. Slobodni Bikovi, nemojte davati šansu onima sa kojima ne vidite svoju budućnost – nije fer ni prema njima, ni prema vama. Posvetite se ličnom razvoju (u svakom smislu), a nema sumnje da ćete usput pronaći baš onog ko vam odgovara.

BLIZANCI

POSAO: Ne ulazite u spor ni sa kim na radnom mestu, čak i ako su vaše optužbe na mestu. Budite strpljivi i smireni, nemojte se ljutiti na stvari koje nisu u vašoj kontroli. Pronađite način da svoju umetničku prirodu inkorporirate u svoj rad, što će vas izdvojiti od ostalih. Razlika je u detaljima!

ZDRAVLJE: Kao što smo rekli, istrošite višak energije tako što ćete, barem vikend, provesti na mestu gde nemate nikakve obaveze i možete samo da uživate.

LJUBAV: Možda će vam ovo vreme biti turbulentno u pogledu ljubavi i romantike, ali ne brinite – neće biti neprijatnih iznenađenja. Lepe stvari se dešavaju, pa uživajte u onome što dolazi, jer sledi još mnogo toga. Posvećeni ste porodici u čijem društvu uživate i tu ste jedni za druge. Budite zahvalni zbog toga. Retko ko nam se toliko obraduje kao naši najbliži. Slična situacija je i sa slobodnim Blizancima, koji su ipak podložni i svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Organizujte svoju dnevnu rutinu drugačije, potrebna vam je promena. Željni ste ljubavnih, ali i turističkih avantura, pa predložite prijateljima odlazak na neko nesvakidašnje mesto gde ćete “istrošiti” višak energije.

RAK

POSAO: Radite samo svoj rutinski posao – ne uključujte se u tuđe zadatke za koje niste obučeni samo da biste se dokazali. Zadovoljni sobom biće oni od vas koji ste mirni i ne stvaraju sukobe. Finansijski ciljevi i snovi koje imate zahtevaju fokus – posvetite im se ako želite da ih ostvarite. Stare saradnje će se obnoviti, a šanse za koje ste mislili da su propuštene, ponovo će se pojaviti.

ZDRAVLJE: U dobroj ste formi, mada ne bi bilo loše da se više krećete i vodite računa o ishrani. Kad se vraćate s posla – idite peške, i to dužom putanjom.

LJUBAV: Ako ste sa partnerom ušli u bespotrebnu raspravu, pomirite se i budite strpljivi. Nemojte u sebi taložiti negativna osećanja jer će to dovesti do još većih frustracija. Zaštitite se od razočaranja izazvanih vašom emocionalnošću. Ni partner, ni vi ne treba da ulažete svoje vreme u zajedničke poduhvate koje prethodno niste dobro razmotrili. Svakako ćete imati koristi od pravljenja planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje – dobro ih razmotrite kako kasnije ne bi bilo razočaranja. Slobodni Rakovi, vreme je za flert, izlaske, svaku vrstu zabave, koja vam sad izuzetno prija – ne odbijajte pozive prijatelja i budite otvoreni za nova iskustva.

LAV

POSAO: Ako imate dogovorene poslovne sastanke, budite oprezni i ne propustite ni najmanji detalj i nijanse u razgovorima, kako biste naposletku doneli odluku koja će biti dobra po sve uključene. Zaslužićete divljenje ako ne budete prenagli, zato budite smireni i strpljivi, detaljno razmotrite svoje opcije.

ZDRAVLJE: Zdravlje vas odlično služi, snažni ste, spremni i puni energije i poleta. Samo nastavite i ne sumnjajte u sebe.

LJUBAV: Vaša potreba za neprestanom pažnjom može gušiti partnera, pa umesto da sebe stalno stavljate na prvo mesto, stavite njega – pokažite mu da ste tu i da ste otvoreni za zajedničke dogovore. Predložite zajednički izlet ili putovanje van zemlje, večeru, odlazak u bioskop, na koncert – ali na ono za šta znate da će mu se dopasti. Učvrstite odnos kroz male stvari koje se izuzetno računaju. Slobodni Lavovi, trenutna planetarna energija ima tendenciju da promoviše osećanja odvojenosti, ali i sumnje i paranoje. Nestrpljivi ste da započnete nešto novo, ali nemojte se odlučiti za nekoga ko vam ne odgovara, samo zato što ste usamljeni. Retko kad to na kraju ispadne dobro.

DEVICA

POSAO: Ne dozvolite neprijateljima da vas odvrate od zacrtanog profesionalnog puta. Da biste izbegli razočaranje, o svojim namerama ne razgovarajte sa onima koje ste tek nedavno upoznali. Ne brinite, bićete u poziciji da na pravi način prikažete svoje sposobnosti, znanje, veštinu i odgovornost u poslu i to sve ide uzlaznom linijom za duži period.

ZDRAVLJE: Odličan je momenat da se vratite u formu – aktivirajte se, počnite da vežbate i držite dijetu, bolje ćete se osećati.

LJUBAV: Zapamtite da zajedno sa svojim partnerom uvek možete rešiti svaki problem i preskočiti svaku prepreku, a za to je najvažnija komunikacija. Idite korak po korak i budite strpljivi – ništa nemojte siliti. Prestanite da razmišljate o tome kako je nekad bili ili moglo biti, i analizirajte koliko imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Slobodne Device, potražite nova poznanstva, ali svoju pretragu zasnivajte na intelektualnoj sličnosti. Krenite na kurs nečega u čemu uživate – ko zna, možda tamo upoznate nekoga baš po svojoj meri.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img