spot_img

LAV, BLIZANCI, STRELAC I VODOLIJA – Ovi znaci horoskopa ISKUSIĆE VELIKE MUKE DO KRAJA NOVEMBRA!

Novembar donosi dva pomračenja koja izazivaju intezivnu energiju, haos i nestabilnost. Njihova najveća mana je to što izazivaju ljutnju, poplavu emocija i iscrpljenost.

Vladavina Škorpije je razdoblje usmereno na donošenje pažljivo promišljenih odluka, posebno kada je u pitanju emocionalno izražavanje.

Kada dođe nova godina, svi se uvijek nadamo i želimo da bude bolja od prethodne, ali nažalost, ne bude svima tako.Štaviše, pojedini znaci Zodijaka cijele ove godine imaju prepreke na svim životnim poljima, a evo koji od njih će morati da se bore sa brojnim izazovima sve do kraja 2022.

Vladavina Škorpije može stvoriti poteškoće po pitanju intimnosti. Budući da su neki znakovi po prirodi otvoreni, karakteristike tajanstvene i promišljene Škorpije biće u sukobu s njihovim urođenim osobinama. Zbog svega će toga novembar biti najgori mesec za ova tri horoskopska znaka:

Lav

Prolazak Sunca kroz vašu četvrtu kuću navešće vas da preispitate prirodu bliskih odnosa, a posebno s ukućanima i članovima porodice. Moraćete da razmislite o ulozi koju igrate u životima bližnjih i jeste li u njih uključeni previše ili nedovoljno. Ako vas strah od emocionalne ranjivosti sprečava da se povežete s drugima, planetarni uticaji u novembru podstiču vas da se suočite s tim osećajima.

Lav u velikoj mjeri mišljenje o sebi zasniva na tome koliko uspijeha ima na poslu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img