spot_img

Odabirom jedne slike saznajte PORUKU SVOG ANĐELA!

 

Odabirom slike saznajte poruku svog anđela! Pažljivo pogledajte slike. Jedna od njih će privući vašu pažnju više od ostalih.

 

Naši anđeli nas neprestano podržavaju i vode. Svoje poruke prenose uz pomoć prijatelja koji neočekivano daju vrlo vredne savete ili uz pomoć životinja. Postoji još jedan način – uz pomoć slika, na koje smo privučeni poput magneta. Dakle, pažljivo pogledajte slike! Jedna od njih odmah će vam zapasti za oko. A ne možete ni objasniti zašto vas baš ta slika zanima. A razlog je jednostavan: ovako vam vaš anđeo pokušava reći nešto važno.

 

Odabirom slike saznajte poruku svog anđela:

 

 

Ako ste odabrali sliku A:

Sada je stvarno dobro vreme. Usput, već ste trebali osetiti neobičnu lakoću koju osećate bez obzira šta radite. Ako se to još nije dogodilo, uskoro ćete to sigurno osetiti. Energetski tokovi su toliko pogodni za vas da možete sigurno sudelovati u bilo kojem projektu. Uspećete! To je zato što ste napravili pravi izbor. Došlo je vreme, kako kažu – da se „snovi ostvare“. Sve o čemu ste sanjali, sve o čemu ste se bojali i pomisliti, ostvariće se, kao uz pomoć čarobnog štapića. Takva sreća nije bez razloga. Činjenica je da ste jako puno radili i hodali jako dugo do ovog trenutka. I na kraju ste napravili pravi izbor. Dakle, vi to zaslužujete.

Naravno, bilo je trenutaka kada ste sumnjali u svoj uspeh. Sada je vreme da uberete plodove svog rada. Sada odlučite šta ćete učiniti: „počivajte na lovorikama“ i radujte se uspehu ili postavite još veće ciljeve i započnite nešto novo. Ako odaberete drugo – započeti novi, onda dobro razmislite kuda i zašto idete, a takođe se pripremite na činjenicu da ćete morati biti strpljivi. Usput, najverovatnije vas čekaju putovanja koja će vam pomoći u radu.

 

 

Ako ste odabrali sliku B:

Vreme je da sve ostavite po strani, sednete i dobro se pogledate. Znate se diviti drugim ljudima i to kod vas uvek ispadne iskreno, ali vreme je da pogledate najvažniju osobu u svom životu – sebe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img