spot_img

OVAN uvek NAĐE NAČIN da dobije ono što ŽELI, jer on ide na SVE ili NIŠTA i nikada NE ODUSTAJE!

Ovan je prodoran, energičan, impulsivan, egoističan, nepažljiv, infantilan, naivan, vedar, smeo, brz, borben, ali i pozitivan.

 

Po elementu je vatreni, po kvalitetu – kardinalan, po temperamentu – koleričan, po stilu izražavanja – ekstravertiran, po načinu delovanja – aktivan, po vrsti – muški znak. Ovan je prvi znak u Zodijaku i kao takav označava početak nečeg energičnog, novog i najboljeg. Upravo zbog toga možemo reći da je on najbolji znak Zodijaka. Ovan je prvi u svemu, od posla do druženja. Zahvaljujući svojoj vladajućioj planeti Mars jedan je od najaktivnijih horoskopskih znakova. Sama simbolika Ovna ukazuje na snagu ovog znaka, koji je rođen da uvek bude pobednik. Ovan je vatreni znak i u njegovoj prirodi je da stalno bude u akciji i da uvek bude korak ispred svih. Veoma je sposoban i hrabar i voli izazove. Takođe moramo reći da ovaj znak ima najveću dušu u čitavom Zodijaku.

 

A najviše od svih, poseduje želju i snagu da uvek bude najbolji. Ovnovi poseduju izuzetnu moć inteligencije i zbog toga na veoma lak način prelaze u akciju i uvek su spremni da se bore. Ovnovi su prirodno hrabri i oni se ne plaše pokušaja i rizika. Takođe možemo reći da poseduju mladalačku snagu i energiju kao nijedan drugi znak Zodijaka. Po mnogo čemu je Ovan specifičan i poseban, a najviše po svojoj dobroti. On je jednostavno rođen da bude prvi i da bude pobednik. On vrlo dobro zna šta želi u životu i zna koliko vredi, i zbog toga su njemu pobede suđenje. Izuzetno je dobar prijatelj i uvek je tu kada je njegovim prijateljima najteže da im bude oslonac i rame za plakanje. Kada je reč o ljubavi, uvek je spreman da učini prvi korak.

 

Pa čak i onda kada je odbijen, to za njega neće biti ništa strašno, zato što će on biti spreman da učini sve da osvoji tu osobu, ukoliko mu je dovoljno stalo. On jednostavno retko kada diže ruke od nečega. Odustaje samo kada zna i kada je siguran da nešto nije vredno njegovog truda. Njegova duša je zaista velika i spreman je sve da učini, ako mu je do nečega stalo. Upravo zbog toga se u ovom znaku rađaju najbolji ljudi. Međutim, to ne znači da su oni naivni i da njih možete praviti budalama. Ovan je veoma odan i veran kada voli i on je biće koje će umeti da vas usreći i da vam vrati veru u dobre ljude i u ljubav. Vrlo dobro zna da na ovom svetu ima mnogo loših ljudi i zato daje sve od sebe da ne bude jedan od njih. Upravo zbog toga on to i nije.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img