spot_img

KOČIJA SREĆE: Izaberi jednu kočiju i saznaj da li ćeš uskoro uživati u VELIKOJ SREĆI ili je tvoje vreme sreće PROŠLO!

“ Ko misli da je srećan, on je zaista srećan”, rekao je poznati pesnik srpskog modernizma Jovan Dučić.

 

 

Uzmemo li ovu misao kao istinitu, ostaje nam da verujemo da je sreća, kao prijatno stanje zadovoljstva, spokoja i ispunjenosti, zaista u nama – i da je možemo otkriti, razviti i dostići predanim ličnim razvojem i načinom života.

 

 

AKO STE IZABRALI KOČIJU BROJ JEDAN:

 

 

Vi ste osoba koja je umereni optmista, osoba ste koja nastoji da razmišlja pozitivno, ali vaša očekivanja nisu prevelika. Upravo takav je slučaj i kada je sreća u pitanja. Vi se nadate sreći, baš kao i svi mi, ali vi ne želite da imate neka velika očekivanja, jer se plašite nekih razočarenja. Kočija vaše srece6 otkriva da li ćete ponovo moći da uživate u velikoj sreći ili je vaše vreme sreće odavno prošlo: ”Vaše vreme velike sreće ne da nije prošlo, nego ono nikada neće ni proći.

 

 

 

 

Vi ste osoba koja zaslužuje da ima mnogo sreće, a sreće ćete i imati. Vreme velike sreće vam tek predstoji, ono vas tek očekuje. Vreme čuda je pred vama, vreme u kojem će vam se ostvariti sve želje. Vreme vaše sreće vam tek dolazi, tek vam dolazi vreme u kojem ćete uživati u velikoj sreći”. Dakle, kočija vase sreće vam otkriva da vam tek dolazi vreme velike sreće, otkriva vam da vam dolazi vreme čuda u kojem će vam se ostvariti sve vaše želje. Bićete jako srećni, naročito u porodičnom životu i uživaćete svaki dan sa svojim voljenim osobama.

 

 

AKO STE IZABRALI KOČIJU BROJ DVA:

 

 

Imali ste vi sreće u prošlosti, ne možete reći da niste, ali u poslednje vreme sreće u vašem životu baš i nemate. Vi ste osoba koja smatra da je vreme vaše sreće odavno prošlo, ali ne bi trebali na takav način da razmišljate. Kočija vaše sreće otkriva da li ćete ponovo moći da uživate u velikoj sreći ili je vaše vreme sreće odavno prošlo: ”Imali ste sreće u prošlosti, ali to ne znači da je vaše vreme sreće prošlo, čak naprotiv, vama vreme velike sreće tek predstoji. Vas očekuje uskoro ulazak u jednu novu vezu, a upravo će vam to doneti veliku sreću, vi ćete zaboraviti tugu i probleme, a uzivaćete u vremenu sreće koje vas očekuje. Pred vama je vreme velike sreće,vreme u kojem ćete mnogo sreće imati u vašem životu”.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img