spot_img

RIBE, STRELAC I RAK- Za njih će ovaj period biti povoljan jer POKREĆU PRIVATNI BIZNIS do 30. septembra, smeši im se veliki uspeh.

 

Zvezde tokom septembra će biti naročito naklonjene ribama, strelacevima i rakovima to ponajviše u sferi finansija.

 

Ribe

Predstavnici ovog znaka takođe će biti miljenici planeta tokom septembra, pa im astrolozi savetuju da početak septembra provedu u potrazi za novim poslom ili hobijima. Ribe u periodu pred nama mogu pokrenuti i sopstveni biznis i konačno početi da monetizuju svoje brojne talente.

Da biste povećali prihode i sproveli poslovne planove, iskoriste svoju sposobnost vizuelizacije budućnosti.

Ova nije povoljna po pitanju produktivnosti, više rada neće doneti veći učinak, stoga se bolje fokusirajte na najhitnije stvari. Period je povoljan za ulaganje i kupovinu, naročito onoga što će vas usrećiti.

Ribe će biti sigurne, samouverene i osećaće se dobro u svojim cipelama i zato je ovo pravi trenutak da zablistaju uzivajte u sve sto vam se nudi, razgovarajte kazite svoje planove period je dobar za unapedjenja  .

Ovo vreme je idealno za poslovna putovanja i promenu sredine, pa su velike šanse da pojedini predstavnici ovog znaka dobiju unapređenje kojem se već dugo nadaju bice ovo dobar period za vas.

Čak i kada im bude izgledalo kao da su na pragu poraza, stvari će se u poslednjem trenutku okrenuti na njihovu vodenicu.

 

Strelac

Septembar 2022. je povoljan period za ulaganja i savet Strelčevima je da što pre krenu u finansijsku borbu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img