16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

HOROSKOPSKI znak ČIJI osmeh RAZORUŽA i najveće NAMĆORE, ali je TVRD ORAH!

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njihov neodoljiv osmeh i šarm. Nikad ne zaboravite da su apsolutno šarmantni i nasmejani sa svima, i da ako želite nešto više s njima, morate jako da se potrudite. Dakle, to što su vam se nasmejali, ne znači da će biti vaši.

To je Vaga.

 

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnim srcima i svežim cvijećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage deluju smireno i pribrano, one mogu biti vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer!

 

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga je oličenje pravičnosti, pravde i ravnoteže. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi Vagi je fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ukažete na njih.

 

 

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledati problem iz svih uglova i da se uvek stave u poziciju drugih.

 

Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve aspekte i mogu se staviti u svačiju poziciju. Malo se kom drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodolijama.Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!