spot_img

JARAC: U životu NEMA ČEGA da se STIDI i zato nikada NE SPUŠTA SVOJ POGLED!

Jarac je jedan od onih znakova koji mogu biti pomalo čudni i teškog karaktera. Možda je malo teže izaći sa njima na kraj, ali svakako imaju one osobine zbog kojih ćete ih zavoleti.

 

 

 

Horoskopski znak jarac je zemljani znak kojim vlada planeta Saturn. Ova planeta je najudaljenija od Sunca i samim tim i najhladnija, i često se baš ova hladnoća vezuje kao osobina za jarčeve. Verujte, ni jedan drugi znak u horoskopu nema taj nivo ozbiljnosti, samodiscipline i samokontrole i odgovornosti kao ovaj. Čini se kao da oni nikada ne prave pogrešne poteze ili gluposti. Čak i kada ih naprave, deluju puni sebe i samouvereno, kao da je to baš samo tako moglo da se uradi i nikako drugačije. Vole porodicu, prijatelje koje imaju i izuzetno poštuju tradiciju. Oni nemaju mnogo prijatelja. U suštini, vole osobe koje su slične njima i ne uživaju u društvu neodgovornih osoba. Ukoliko takvih nema u njihovoj blizini, ne smeta im da budu sami sa sobom. Jarčevi su izuzetno odgovorni i uporni kada je posao u pitanju.

 

 

Nivo samodiscipline koji poseduju je impozantan. Uz svu upornost koju imaju, kada nešto zacrtaju, mogu dogurati daleko, čak i ako nemaju talenta ili sklonosti ka nečemu. Onda kada imaju zadatak pred sobom, oni imaju samo jednu misiju – da ga ostvare, pa makar to značilo da treba da rade prekovremeno. Jarčevi ne vole da traže pomoć i uglavnom samostalno biju svoje bitke, bilo da su one na poslovnom ili ličnom planu. Greše i uče na svojim greškama, ali ne odustaju. Mogu da se oprobaju kao preduzetnici i dobro im ide, jer sami sebi postavlaju najviše standarde. On je hrabar i ponosan čovek i u životu sve radi na pošten način. On jednostavno nema čega da se stidi i zato nikada ne spušta svoj pogled pred drugim ljudima. Na prvi pogled izgleda previše ponosno, ali on je samo čovek koji ima svoj stav i svoj karakter.

 

Zato se ponekad čini da je dovoljan sam sebi, ali to je daleko od istine. Svi oni koji dobro poznaju jednog JARCA znaju da je on jedna velika duša od čoveka. Veoma je strpljiv i velikodušan i zna šta je ono što želi. Uvek je spreman da učini sve za one osobe do kojih mu je stalo. Zahvaljujući svojoj hrabrosti, možemo reći da je JARAC jedan od najjačih znakova u Zodijaku, posebno kada je ljubav u pitanju. Kada se jedan JARAC zaljubi, nema ništa lepše od njegove ljubavi. On je neko ko će svoju voljenu osobu držati kao malo vode na dlanu i spreman je da učini prava mala čuda za nju. U životu ima mnogo prilika za avanturu i flert, ali njega to ne zanima.

 

On u takvim stvarima uživa samo kratko, dok se ne zaljubi. Sve dok je slobodan ume da uživa u životu i uzima od njega sve što mu se pruža. Međutim, kada se jednom zaljubi, onda je to za sva vremena. Kada jedan JARAC zavoli za njega više niko ne postoji. On je neko ko je spreman da da celog sebe kada voli i da svoju voljenu osobu vodi kroz život. Kraj jednog JARCA možete osećati samo ljubav i sigurnost.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img