Home HOROSKOP JARAC: On je HRABAR i NEUMORAN, pravi je ŠAMPION U NEODUSTAJANJU!

JARAC: On je HRABAR i NEUMORAN, pravi je ŠAMPION U NEODUSTAJANJU!

0
JARAC: On je HRABAR i NEUMORAN, pravi je ŠAMPION U NEODUSTAJANJU!

JARAC je HRABAR i NEUMORAN, pravi je ŠAMPION U NEODUSTAJANJU! Jarac je najuporniji znak Zodijaka.

 

 

Kada nešto hoće, on to i ostvari, ne odustaje ni po koju cenu. Teško prihvata mogućnost da postoji i drugačija perspektiva od njegove, lične. Ne sluša druge, već samo sebe. Ambiciozan je, takođe. Tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Posao i karijera su mu na prvom mestu. Uvek se brine oko toga i nikad nije potpuno srećan ako nije ostvaren u poslu. Njime vlada Saturn, a to znači da je strpljiv, tvrdoglav i uporan i kad svi drugi odustanu. Nije ni njemu samom lako, ali svako odustajanje Jarac doživljava kao neki mali poraz. To se ne sme dogoditi. On možda ide polako, ali ide sve do vrha. Odličan je pod pritiskom. Oprezan je i disciplinovan.

 

 

On će zadržati smirenost kad niko drugi neće, iako mu možda nešto neće prijati. Ipak, nikad neće izaći iz odlične uloge osobe koja je uvek čvrsta i zna šta hoće i šta treba da uradi. Nikad ne pravi nagle odluke, nego sve promišlja do besvesti. Uvek drži sve pod kontrolom i zato je uglavnom na vodećim mestima u firmi. Jarac je neko ko važi za zaista sposobnog i hrabrog čoveka, koji u životu dobije sve ono što poželi. On je neko ko nikada ne odustaje od svojih ciljeva i od onoga do čega mu je stalo. U njegovom rečniku ne postoje reči “odustati” i “nemoguće”. Poznat je po svojoj hrabrosti i tvrdoglavosti, ali takođe važi i za jako dobrog čoveka. Jarac je neko ko će umeti zaista jako i snažno da vas voli. Kada se jedan Jarac zaljubi ne postoji ništa što ga može sprečiti da usreći svoju voljenu osobu. On je neko ko je spreman na sve i nikada ne odustaje od svoje voljene osobe.

 

 

U životu mu je potrebna osoba koja je dovoljno jaka kao i on. Takođe mu je potreban partner kome će moći da veruje i da da mu poveri svaku svoju tajnu. Jarac vrlo dobro zna da je prijateljstvo osnova svega i zato mu je u vezi potreban prvo prijatelj. Jarac je poznat i po svojoj istrajnosti. Ma koliko da nešto bilo teško, on nikada ne spušta svoje ruke i uvek se trudi da se izbori za ono do čega mu je stalo. Na tom putu do svog cilja nikada neće nekoga povrediti ili dobiti nešto na nepošten način. Takođe nikome neće dozvoliti da se igra sa njim. Jarac vrlo dobro zna šta zaslužuje i koliko vredi. Jarac je u životu jako samostalan i nikada sebi neće dozvoliti da od nekoga zavisi. To se odnosi i na finansije i na emocije. Spreman je da da sve od sebe kada mu je do nečega stalo, ali svakako da i on ima svoju granicu. Ako shvati da je za nekoga uradio previše, ume Jarac i da se okrene i da ode. Radije će biti sam, nego sa nekim ko mu nanosi tugu i ko ga povređuje.

 

 

Kada su emocije u pitanju, zaista nema toga što Jarac nije spreman da učini kako bi usrećio svoju voljenu osobu. To nekad u životu ume da bude i greška, jer neke osobe to iskoriste i za njega jednostavno ne rade ništa. Jarac je neko kome zaista nije teško da pokaže svoje emocije. Kada je nasmejan, on želi to svima da pokaže. Ali isto tako, kada je tužan, nije mu problem da zaplače čak i pred strancima. On je neko ko se ne stidi svojih emocija i osećanja. I u prijateljskim odnosima takođe voli da pokaže svoja osećanja i važi za izuzetno dobrog prijatelja. Jarac je neko ko zaista nikada neće dići ruke od svojih prijatelja i nikada im neće okrenuti leđa. Ako vam jedan Jarac nešto obeća, on će to sigurno i ispuniti. On je pre svega izuzetno iskren i pošten čovek, koji ima veliko srce kao nebo. On jednostavno ne ume da mrzi nikoga.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…