spot_img

NJIHOVE JAČE STRANE: Vaga je najbolji DIPLOMATA, Strelac je NAJHRABRIJI, A Lav je najveći OPTIMISTA

Čudna je ta snaga kod žena druže, prežive sve. Pobegnu od tebe daleko i misliš prošlo je sve. One se vrate. Vrate se jače, zrelije lepše da ubiju zver koju su jedva preživele i to zamisli, samo jednim osmehom…Svaki horoskopski znak je u nečemu najbolji. Neko najbolje rešava sukobe, a neko najbolje brine o drugima. Veza astrologije i vrlina izgleda ovako.

Ovan

Ovan najlakše donosi krupne odluke. Voli da ima kontrolu nad životom, pa ako primeti da nešto više nema smisla, da mu oduzima previše energije ili da je postalo bolno, ostaviće to iza sebe. On će prvi dati otkaz na lošem poslu, prvi će se odreći pušenja i prvi prekinuti lošu ljubavnu vezu.

 

 

Bik

Bik je i u najkritičnijim situacijama racionalan i prizeman. Uvek imaju nekoliko mogućih scenarija razvoja događaja i odlično analiziraju ančine kakao da se pripreme za svaki od njih. Logičkim umom o često predviđaju i vrlo lukavo reaguju.

Blizanci

Blizanci najlakše izlaze na kraj sa svađama. Oni svađe posmatraju   kao još jedan način da se problemi razreše. Iako vole da nametnu svoj stav, vole i da saslušaju druge jer iskreno žele najbolje rešenje za sve.

Rak

Rakovi najbolje brinu o drugima. Brižni su i empatični, uvek ostaju smireni, puni su topline i ljubavi, čak i u situacijama koje su za većinu ljudi bezizlazne.

 

Lav

Lavovi u svemu vide bolju stranu, pa je da dobro kraj sebe imate jednog pripadnika ovog znaka kad vam zatreba malo utehe  i i ohrabrenja. Oni se nikada ne mire sa sudbinom, nikada ne očajavaju. Njihova parola je:  “Gde ima volje, ima i načina”.

Djevica

Device su odlične u rešavanju kriznih situacija, posebno kad su u njih upleteni njihovi bližnji. Izbegavaju dramatičnost i odmah se usmeravaju na rešenje. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img