BIK: Njemu s pravom pripada titula NAJBOLJEG ZNAKA, jer je POŠTEN, ISKREN i DOBAR ČOVEK!

BIK: Njemu s pravom pripada titula NAJBOLJEG ZNAKA, jer je POŠTEN, ISKREN i DOBAR ČOVEK!

6. августа 2020. Off By BOJANA

Zbog brojnih kvaliteta koje poseduje, Bik sa pravom nosi titulu NAJBOLJEG ZNAKA u čitavom Zodijaku!

 

 

 

Ljudi koji su rođeni u znaku Bika se uglavnom smatraju tvrdoglavim osobama bez strpljenja, ali imaju oni i dobre strane. Oni su nezavisni, jaki su na više nivoa, bilo da je to emotivno ili fizički. Finansijski su vrlo stabilni. Vole da rade stvari kako njima odgovara. Njima je odlično kada imaju svoju firmu, jer tako imaju potpunu kontrolu nad svim aspektima posla. Bik nije neko ko prati druge, to mu jako teško pada. Lako donosi bitne odluke bez konsultacija sa nekim drugim oko mišljenja. Ne traži saosećanje od drugih, ali ni podršku. Ponosni su na činjenicu da mogu sami da reše svoje probleme, bez drugih ljudi. Veruju u stvaranje svoje budućnosti bez oslanjanja na sudbinu ili sreću. Čak i kad je preteško, oni ne dozvoljavaju da ih negativa jako dugo drži u lošem raspoloženju.

 

 

Veoma su uporni i izdržljivi. Ništa ih neće zaustaviti na putu do cilja. Iako Bikove svi optužuju da su tvrdoglavi i da teško menjaju mišljenje, njima samo treba vreme da svaka odluka sazri. Vole izazove. Oni su ona osoba u porodici ili društvu na koju se uvek svi mogu osloniti. Ma koliko jednom Biku bilo teško u životu, to nikada neće pokazati. Svoje borbe većinom vodi sam i skoro nikada ne dozvoljava da se neko drugi meša u to. Bik je jak na način koji nije dostupan drugim ljudima. Posebno kada želi nešto ostvariti, ne postoji nijedna prepreka koja bi mogla da ga spreči u tome. Spreman je ići na sve ili ništa, samo da dobije zacrtano. On ne voli igre i neozbiljne veze. U životu mu je potrebna osoba koja će mu pružiti sve. Ukoliko ne pronađe jednu takvu, ovaj znak je spreman ostati do kraja života sam, iako toliko voli ljubav. Bik je najnježnije biće koje ćete ikada sresti u životu.

 

 

Ma koliko delovao nezainteresovano u početku, kada ga upoznate, shvatićete koliko je to divno biće. Naravno, spreman je otvoriti samo onoj osobi koja mu dokaže da je vredna toga. Što se tiče ljubavi, oni će sve pretrpeti. Uporni su i ne vide kakav je odnos dok ne dođe do kraja i bore se za ljubav dok god mogu. Uporni su i u osvajanju i u očuvanju odnosa, ako misle da je neka osoba vredna svega toga. Uvek su sa obe noge na zemlji, jer Bik je fiksni zemljani znak. Teško neko može da ih poremeti. Praktični su i fokusiraju se na činjenice. Oni su racionalni čak i kad kupuju odeću, kada rade ili kada brinu o tome šta će obući. Vole kvalitetne stvari, vole sve što je lepo, jer su estete i hedonisti. Spremni su na veliki trud, samo da dobiju to što žele. Ovo je najpošteniji znak.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2