Ne pokusavajte da ga promenite, Uzalud se trudite: 3 sigurna znaka da vam NIJE SUĐENO…On nije za vas i vreme da shvatite da niste ni vi za njega!

0
5046

Uzalud se trudite: 3 sigurna znaka da vam NIJE SUĐENO…On nije za vas i vreme da shvatite da niste ni vi za njega!

50 posto današnjih brakova završava se razvodom. Upravo zato, ovakvih saveta nikada dosta, a saznali smo ih od bračnih savetnika, koji otkrivaju crvene zastavice svakog ljubavnog odnosa. Verujemo kako će vam ovakva saznanja itekako koristiti.

Osuđivački tonovi

Za partnere koji imaju naviku da međusobno kritikuju ponašanje ili neke aspekte ličnosti, manje je verovatno da će opstati zajedno. Razlog je jednostavan: onaj koji se tako ponaša, smatra kako će time u konačno promeniti onog drugog, no to se zapravo nikada ne događa, već dolazi do raskida.

No, pre nego što poželite da promenite nekoga, saznajte na vreme da li želi i on promeniti neke stvari. Ako ne, ili to prihvatite ili se nemojte venčati, odnosno ostati s njim.

 

Nesigurnost

Gledano sa psihološke strane, neki ljudi smatraju kako im je potreban partner, koji će ih „upotpuniti“. Takve osobe obično su vrlo nesigurne u sebe te smatraju kako im je potrebna još neko, kako bi bile u potpunosti srećne. Nastavak na sledecoj strani.