spot_img

Izaberite PAR za koji mislite da je NAJSREĆNIJI i saznajte PRAVU ISTINU o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU!

Možda niste znali, ali način na koji vas partner gleda, drži vas za ruke ili vas grli ili kako se ponaša dok hodate zajedno može puno reći o vašoj vezi.

 

 

Možda se čini iznenađujuće, ali na temelju ovog neobičnog testa možete naučiti puno o svojoj vezi. Upravo zato smo mi pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Izaberite PAR za koji mislite da je NAJSREĆNIJI i saznajte PRAVU ISTINU o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU! Odaberite par koji vam se čini najlepši i najsrećniji i prevucite mišom prema dole kako biste pronašli zanimljive stvari za vas i vašu voljenu osobu:

 

 

Par br. 1:

U ovom je paru žena ponosna na svog partnera i želi to pokazati svima. Nezavisna je, brine se o sebi i ne brine se šta drugi govore. Muškarac u ovoj vezi ceni zajednicu, predan je i želi poboljšati odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

 

 

Par br. 2:

„Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena“, fraza je koja savršeno opisuje ovu vezu. Ovde žena beleži važne stvari i ne dopušta mužu da ostane u senci. Pomaže mu da se usredsredi se na stvari koje su trenutno važne i uz njegovu podršku može pomoći u njihovom postizanju ciljeva.

 

 

Par br. 3:

Sigurno je u vašoj vezi muškarac glavni vođa. Odgovoran je, ali ponekad ima i kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da može uravnotežiti ovu osobinu. Vaš moto je: „Oboje se podržavamo. Držimo ravnotežu.“

 

 

Par br. 4:

Intimnost i zagrljaj sa poverenjem pokazuju da muškarac želi zaštititi svoju ženu od svih problema i biti joj podrška u svim situacijama. Svi se dive međusobnom poštovanju i bezuslovnom poverenju, a to je ono što vašu vezu održava u životu i čini je tako snažnom.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img