Home ZABAVA Izaberi jedan STARI KLJUČ i saznaj svoju ŽIVOTNU MISIJU!

Izaberi jedan STARI KLJUČ i saznaj svoju ŽIVOTNU MISIJU!

0
Izaberi jedan STARI KLJUČ i saznaj svoju ŽIVOTNU MISIJU!

Odaberite jedan stari ključ i saznajte svoju svrhu i svoju životnu misiju.

 

 

Ključ je zapravo vrlo važna stvar, zar ne? Ključevi nam otvaraju put i čuvaju našu privatnost od spoljneg sveta. Ovaj test predstavlja stare ključeve koji će nam pomoći da shvatimo našu svrhu. Odaberite ključ koji vam se najviše sviđa među predloženima i saznajte za šta ste sposobni i predodređeni.

 

 

 

Ako ste odabrali KLJUČ N.1:

Ovaj ključ zove se i Shamrock. Drevni sveti simbol nalazi se na ovom ključu. Koristili su ga Vikinzi i alhemičari, ovaj je simbol bio povezan sa zaštitnikom skandinavskih bogova Thora i Mananane, boga mora. Simbol trijade poziva vas da održite ravnotežu na ovom svetu. Jer vi to možete. Vi ste mirna, savesna i humana osoba. Zato ste i odabrali ovaj ključ, i to sigurno bez puno razmišljanja. Vaša životna misija i svrha postojanja je da pomažete drugim ljudima. Zato pomozite, motivišite, podržite sve one koji to trebaju. Oni koji vas traže, traže ustvari vašu pomoć.

 

 

Ako ste odabrali KLJUČ N.2:

Ljubav je savršen lek za sve vrste bolesti. To je ono što trebate razumeti ili upamtiti. Ljubav otvara vrata uspeha. Ljubavne rane težak su teret, usporavaju put. Iskreno volite one koji su vam dragi, brinite o njima, radujte se njihovim uspesima. To če doneti radost i prosperitet vama i vašim voljenima. Imate veliki dar najjačeg osećaja na Zemlji. To može učiniti čuda. Vaša misija je da budete podrška svojim dragim osobama, a vi to sigurno i jeste.

 

 

Ako ste odabrali KLJUČ N.3:

Ovo je ključ Afrodite, boginje lepote, ljubavi i mira. Let goluba simbol je mira i slobode. U stanju ste pokazati lepotu ovoga sveta i zadržati duh slobode i harmonije u ljudima koji to trebaju. Ako ste kreativna osoba, stvarajte, ako imate dar reči i uveravanja, iskoristite ga. Pomozite ljudima da se razumeju, žive u miru, izbegavaju sukobe, budu lojalniji jedni drugima, poštuju njihovo pravo izbora i za to odgovaraju. Vaša misija je da mirite i pomažete ljudima i činite to, jer je to danas mnogima potrebno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…