Izaberi jednu PRINCEZU i saznaj kakva se ŽENA KRIJE U TEBI i čime OSVAJAŠ MUŠKARCE!

Izaberi jednu PRINCEZU i saznaj kakva se ŽENA KRIJE U TEBI i čime OSVAJAŠ MUŠKARCE!

15. септембра 2020. Off By BOJANA

Ovo je jedan tipičan test karaktera i svaka žena voli da zaviri u njega. Poznato je da su žene po prirodi radoznale i da vole da pročitaju o sebi nešto lepo i pohvalno, ali i da saznaju koja je njihova mana, kako bi istu ispravile.

 

 

Upravo zbog toga smo mi za vas pripremili ovaj zanimljiv i vrlo precizan test. On će vam veoma precizno reći kakva ste zapravo žena i koje su vaše najveće vrline i mane. Na ovoj slici se nalaze tri princeze, koje nisu čarobne i ne umeju da predviđaju budućnost. Ali one su veoma precizne i temeljne, i daće vam veoma detaljan opis vaše ličnosti. Kao što vidite, sve tri princeze su različite i svaka će opisati različiti tip žene. Samo od vas zavisi koju ćete izabrati i koja će vas od ovih princeza prva privući. Ono što mi garantujemo jeste da je ovaj test veoma precizan i zabavan. Na vama je samo da izaberete jednu princezu. Kao što vidite, na slici se nalaze princeze pod rednim brojevima 1, 2 i 3. Na osnovu njihovog izbora saznaćete puno toga o sebi. Ovaj test vam pruža i mogućnost da saznete koji su vaši najveći potencijali i čime osvajate muškarce. Nadamo se da ćete uživati u našem testu i da ćete se zabaviti.

 

PRINCEZA broj JEDAN:

 

Ukoliko ste izabrali princezu pod brojem jedan, vi ste pre svega žena koja voli da bude u svemu prva. I upravo zbog toga ste izabrale broj jedan, a da pritom niste puno pažnje obraćale na lik ove princeze. Vi ste jedna zaista lepa žena, koja se uvek izdvaja u gomili drugih žena, ako ničim drugim, onda svojom lepotom. Ono što vas posebno krasi jeste vaša bujna kosa i kukovi. Kada vi prođete ulicom i zanjišete svojim kukovima, ne postoji muškarac koga ćete ostaviti ravnodušnim. Što se tiče vaših karakternih osobina, možemo reći da ste izuzetno borbena i hrabra žena. I upravo u tome leži vaš najveći potencijal. Vi ste jednostavno žena koja nikada ne odustaje i koja zna da se bori za svoje ciljeve. Zbog toga možemo reći da princezu pod brojem jedan uglavnom biraju žene koje su veoma uspešne u poslovima kojima se bave. Ono što je vaša mana jeste da se, možda, brzo ljutite. Ali moramo reći da isto onako kako se brzo naljutite, tako brzo umete i da se odljutite, naravno ako neko to zaslužuje. Ono što još možemo reći jeste da ste izuzetno veran partner i dobar prijatelj. Izdaju nikada ne činite, ali je nikada i ne praštate.

 

PRINCEZA broj DVA:

 

Ukoliko ste izabrali princezu pod rednim brojem dva, možemo slobodno reći da ste vi žena koja voli zlatnu sredinu. Dakle, vi ne volite da budete ni među prvima ni među poslednjima, već ste uvek pristalica zlatne sredin. To puno govori o vašem karakteru. Vi ste pre svega jedna izuzetno stabilna i smirena žena i zbog toga mnogi ljudi vole vaše društvo, jer kraj vas osećaju mir i sigurnost. Takvi ste i u porodičnim odnosima, ali i u ljubavnim vezama. Ono što vas posebno krasi jeste vaša fizička lepota. Ono što je na vama najlepše su vaše oči, koje bukvalno niko ne može da zaboravi. Vi ste žena koja svojim pogledom može da šarmira i zavede bilo kog muškarca. Što se tiče karakternih osobina, možemo reći da ste vi jako emotivna, ali u isti mah i snažna žena. Tu emotivnost pokazujete osobama koje volite, a svoju snagu pokazujete uvek kada zatreba.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2