spot_img

9 osobina žena rođenih u znaku DEVICE, koje nećete pronaći kod drugih!

Ženske osobe koje su rođene u znaku Devica (Virgo), pripadaju kalendarskom razdoblju koje obuhvata period između 23. avgusta i 22. septembra.

 

Vladajuća planeta u šestoj „astrološkoj kući“ kojoj pripada znak Device je Merkur, a osnovni element ovog znaka zodijaka je „zemlja“. Kako znak Device pripada pomenutim „zemljanim“ elementima, u karakteru žena ovog znaka je i velika prizemnost i sposobnost samokontrole, jer su sposobne da svoje emocije uvek lako potisnu u „drugi plan“, kada primete da im utiču na racionalnost i realno rasuđivanje.

 

Ženske osobe u znaku Device su po prirodi veoma iskrene i odane, ali u sebi nose i veliku dozu nesigurnosti i opreza, pa su često sklone da preispituju sebe i svoje odluke ili planove. Karakter žena koje su rođene u znaku Device je veoma suprotan od uticaja Merkura koji vlada njihovim sazvežđem, pa su one veoma elokventne, otvorene, komunikativne i duhovite. Jedini uticaj koji pomenuta vladajuća planeta ima na osobine žena ovog znaka zodijaka jeste preterana strogost, skromnost, sitničavost i preciznost koju ženske Device pokazuju u različitim životnim poljima. Žene u znaku Device veoma su humane i saosećajne, sklone su da pomognu svima bez izuzetka i da se nađu kao oslonac svojim bliskim prijateljima ili članovima porodice i emotivnim partnerima.

U nastavku saznajte još… kojih to devet karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku…

Nju pokreće inteligencija

Čak iako ima lepo lice, ona uvek smatra da treba da koristi svoj mozak. Ona nije neko ko će “lupetati”. Umesto toga, žena rođena u ovom znaku mirno će sediti i analizirati čak i najteže situacije na način dok ne bude spremna da “ponudi” svoje mišljenje kojim će svi biti zadivljeni. Zbog ove karakteristike, ona je veoma uspešna u poslovima koje obavlja.

Ona je veoma taktična

Taktičnost je “umetnost” koju retki poseduju. Žena rođena u znaku Device će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usled koje žena rođena u znaku Device skoro uvek zna kako da dobije ono što želi.

Ona je super-organizovana

Kada je reč o organizovanosti, ona je uvek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana, pa veoma retko pravi greške. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img