spot_img

VAGE očekuje neverovatan DAR OD SUDBINE do kraja godine!

Karakteristike Vage u horoskopu imaju osobe koje su rođene u periodu između 23. septembra do 22. oktobra i stoga možemo reći da su one jedan pravi jesenji znak. Njihovim znakom vlada planeta Venera, koja je simbol za ljubav, lepotu, umetnost, harmoniju pa to ujedno opisuje i osobine ovog znaka.

 

 

Vage su društvene, otvorene , sa odličnim smislom za lepotu i umetnost, a posebno sa smislom za pravdu. Jako ih nervira nepravda i nekorektne situacije i uvek će gledati da nekako izglade odnose koji nisu u redu – svoje ili tuđe. Vage su ljubazne, pristojne, graciozne i nikako ne vole nasilje i sukobe. Osobe u znaku Vage vole druženja, njima uvek treba društvo i vole da uvek imaju nekoga pored sebe. Upravo zbog toga su sjajni prijatelji. Inače, poznato je da se u znaku Vage rađaju najbolji ljudi. Zbog toga Vage zaslužuju veliku sreću. U nastavku pročitajte kakav neverovatan dar vam sudbina sprema do kraja godine!

 

 

LJUBAV

 

 

Bilo da ste slobodni li zauzeti, kraj godine će biti samo vaš. Ukoliko ste zauzeti, ovo je period u kojem tu vezu treba da učvrstite i ojačate ljubav. Budite maštoviti i kreativni u trenucima sa voljenom osobom kako bi zaista uživali u svakom zajedničkom trenutku. Ovo je period ljubavi i ogromne romantike i treba da bude ispunjen neverovatnim zajedničkim trenucima. Budite slobodni da iskoristite svaki trenutak sa partnerom za neko novo iskustvo i uzbudljive trenutke. Najlepši dar od sudbine dobićete u mesecu decembru. Moguće je da će to biti prinova. Ako ste slobodni, ovo će takođe biti jedan neverovatan period za sve Vage. Na druženju sa prijateljima možete očekivati da ćete nekog novog sresti. U početku ćete se viđati i upoznavati. Međutim, kako vreme bude prolazilo, shvatićete koliko zapravo toga imate zajedničkog. Priliku za pravu ljubav nikako ne smete propustiti, već naprotiv, uživajte u osećanjima koja probudi u Vama. Ta osoba će zaista biti posebna i uradiće sve samo da vi budete srećni. Na vama je da samo uživate u jednoj takvoj ljubavi i pružite bezuslovnu, obostranu ljubav. Najlepši dar vas očekuje u novembru u vidu jedne nezaboravne noći.

 

 

POSAO

 

 

Ovo je period u kome će poslovni segment za sve Vage biti u boljoj situaciji nego ikada. Saradnja sa inostranstvom će vam itekako biti od velike pomoći za dalje poslovanje. Potrudite se da komunikacija sa kolegama bude na zadovoljavajućem nivou i da imate dovoljno podrške u svakom trenutku. Zahvaljujući tome što ste komunikativni i puni entuzijazma, neće vam biti problem ostvariti ono što želite. Samim tim, kolege i nadređeni će jednostavno uživati u vašem društvu i okruženju.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img