spot_img

Izaberi jednog ANĐELA ČUVARA i saznaj kakav ŽIVOTNI SAVET ima ZA TEBE!

Nikad se ne klanjajte običajima, konformizmu, čak ni nuždi. Imajte na umu da je najdragocjenija imovina koju imate vreme, ne smete ga rasipati iz bilo kojeg razloga. Uvek ga koristite samo za ono što vas čini srećnima. Ne trošite svoju snagu, vreme i emocije na nebitne stvari i pogrešne ljude, već svoju energiju usmerite ka putu svoje sreće.

 

 

ANĐEO BROJ ČETIRI: Ne upoređujte se

 

 

Ako ste izabrali anđela pod rednim brojem četiri, on vam poručuje da se nikada ne upoređujete sa drugima. Ne budite ponosni i nikad ne osećajte da ste bolji od nekoga. Takođe, nikada nikome ne zavidite. Svako od nas ima svoj put na ovoj zemlji, nemoguće je uporediti postojanje dvoje ljudi. Uvek, svaki dan birate ko želite biti, učeći spoznati sebe. Ne dopustite da vam iko daje savet: niko bolje od vas ne zna što vam može dati vedrinu i sreću, čak i ako je to nešto što se ne uklapa u standarde. Budite svoji, čuvajte svoje i nikada ne poželite ništa tuđe.

ANĐEO BROJ PET: Potražite mir

 

 

Ako ste izabrali anđela pod rednim brojem pet, on vam savetuje da potražite svoj mir. Mir možete doneti svetu samo ako osećate mir u sebi. Sukobi koji se izražavaju izvan nas obično potiču iz naše unutrašnjosti. Možda su to rane koje nosimo sa sobom i nismo ih u stanju zaceliti. Vežbajte jogu, meditirajte, učite, usavršavajte se. Ne samo da ćete osećati izvrsnu unutrašnju dobrobit, već ćete je moći i širiti na mestima u kojima živite. Budite dobri sami sebi, da biste bili dobri drugima. I ne zaboravite, vaš anđeo čuvar je uvek uz vas!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img