Home HOROSKOP LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 20. 03. do 26. 03. 2023.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 20. 03. do 26. 03. 2023.

0
LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 20. 03. do 26. 03. 2023.

 

Uz divno i suncano vreme procitajte sta vam to donosi ova  nedelja na ljubavnom planu…

OVAN

Sunce i mlad Mesec će se početkom nedelje ugnjezditi kod Ovnova – nama doneti proleće a njima snagu, volju i nove početke. U međuvremenu – „krševiti“ period koji je kod vas trajao neko vreme unazad, počinje da se smiruje. Tenzije se sležu i vas dvoje ste na dobrom putu da sve sredite i ispeglate. Dakle – nedelja kada sve počinje da dolazi na svoje mesto. Slobodni Ovnovi – sa Suncem, Merkurom i Jupiterom u svom znaku – pa ima li nekog ko može da vam odoli kad krenete da sijate, zavodite, flertujete? Umor i magla koji su vas pratili počinju polako da iščezavaju. Vraćate se sebi i krećete u akciju

BIK

Ukoliko ste slobodni, dve opcije za nove ljubavi su trenutno najizraženije – preko prijatelja (izlasci, druženja, kraći put sa njima) ili preko društvenih mreža. Sa Venerom u svom znaku lako ćete privlačiti ljubav, ali se vi nećete tako lako „puštati“ – pažljivo i strpljivo ćete pustiti da se neka priča gradi – jer, spremni ste za nešto trajno i ozbiljno. Kombinacije i avanturice – stop! Što se tiče zauzetih – ovde je situacija trenutno bez nekih velikih talasanja. Oboje ste nekako u miru sami sa sobom, i to se automatski odražava i kroz stabilnost vas dvoje kao para. Najbitnije je da se lako sporazumevate i razumete.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar u znaku Ovna – e, to je već energija sa kojom se snalazite, koja vam prija i pokreće vas. Promena u vašem ponašanju odmah će se odraziti i kroz odnos sa voljenom osobom. U smislu – oboje ćete se pokrenuti, biti aktivniji, strastveniji. No, ni tokom ove nedelje partner i vi nećete moći da odolite a da povremeno ne „pecnete“ jedno drugo. Ipak, u odnosu na prethodni period – ovo će biti više nego benigno i prolazno. Slobodni Blizanci – misli idu ka nekome – nije važno da li je to osoba iz prošlosti ili neko nov, no konkretnih dešavanja nema. Umesto ljubavi – posvetićete svoje vreme prijateljima.

RAK

Za vikend će Mars izaći iz vašeg polja podsvesti, tajni. Predugo je boravio tu – još od avgusta prošle godine, donoseći nemire, podstičući brige, neraspoloženje i strahove, aktivirajući vaše nesigurnosti kada je emotivno partnerstvo u pitanju….a nekima od vas – donoseći tajne priče. Sedmica pred vama nije loša – uz podršku Saturna i Venere – ljubavni život će uploviti u mirnije vode. Slobodni Rakovi – na ulasku ste u period koji će doneti dobre ljubavne prilike. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do pucanja tajnog emotivnog odnosa – sada postoji šansa da dođe do pomirenja. Razmislite da li je to ono što želite.

LAV

Prelazak Sunca koje vlada vašim znakom,  u znak Ovna u ponedeljak – doneće vam energiju, ono pravo buđenje koje vam je toliko bilo potrebno. Partner će nešto više biti okupiran poslovnim aktivnostima i obavezama i možda neće baš uvek uspevati da prati vaš novi tempo i inicijativu koja je sada kod vas izražena, ali će zajednički momenti biti kvalitetni i strasni. Slobodni Lavovi – pravi je trenutak da se putuje, da se izlazi, uživa – iskoristite ovu nedelju za ono što vašem srcu prija. Emotivnih šansi možda neće biti naročito puno, ali to vam neće smetati da se osećate dobro i zadovoljno sobom.

DEVICA

Mars izlazi iz kvadrata prema vašem i partnerskom polju za vikend – pa će jednim delom situacija biti lakša. U partnerskim odnosima je trenutno čudna situacija – po nekim pitanjima je dobro, po drugim – još uvek postoje odjeci nervoze i tenzije iz prethodnog perioda. Sada je potrebno funkcionisati pametno – isključiti inat i impulsivnost, a uključiti osećanja. Slobodne Device – Saturn iz partnerskog polja u dobrom odnosu sa Venerom koja je sada na vašoj strani –  može doneti značajna poznanstva i početke emotivnih priča koje mogu potrajati. Pred vama se polako otvara vreme za prave ljubavi.Nastavak na sledecoj strani…