spot_img

Izaberi jedan ZNAK U KARTAMA i saznaj šta te UZBUDLJIVO OČEKUJE do kraja meseca!

Tref, karo, pik, herc… Koji znak najčešće biraš i koji ti donosi sreću? Dobro pogledaj sliku i izaberi jedan znak. On će ti otkriti šta te uzbudljivo očekuje do kraja meseca.

 

 

AKO SI IZABRAO TREF:

 

Ako si izabrao tref, vreme je da doneseš neke bitne odluke u svom životu. Čini se da si u zadnje vreme više mislio na druge nego na sebe. Kao da si zaboravio koliko vrediš i koliko si poseban. U svojoj želji da učiniš svima i da svakome pomogneš, ti si zaboravio da se boriš za ono što tebi treba i što tebe lično čini srećnim. Moramo da kažemo da je vrlo važno da shvatiš da ti nisu svi oko tebe pravi prijatelji. Da su neki tu samo da bi glumili da jesu, jer imaju određenu vrstu koristi od tebe. Ako si sada u vezi zapitaj se da li voljenoj osobi poklanjaš dovoljno pažnje i dovoljno ljubavi koliko ona zaslužuje. Možda ćeš na kraju da shvatiš da si joj dao premalo, dok ona za tebe čini baš sve. Što pre to shvatiš i posvetiš joj se, manje će šanse biti da je izgubiš. Ukoliko si slobodan, desiće se neke zanimljive stvari u tvom ljubavnom životu. Upoznaćeš jednu posebnu osobu i to na jednom neobičnom mestu, kao što je muzej ili galerija. Verovatno se pitaš otkuda ti tamo, ali ne zaboravi – čudni su putevi sudbine.

 

 

AKO SI IZABRAO KARO:

 

U nastavku ovog meseca neće biti značajnih promena u tvom životu. To je ono što moramo da kažemo jer je činjenica da ti sada očekuješ mnogo. To je greška. Mnogo već imaš, ali je problem u tome što ne shvataš koliko si zapravo srećan. Koliko je zapravo divno to što kraj sebe imaš ljude koji bi za tebe sve učinili. Poruka koju nosi ovaj znak je da je vreme da staneš. Da dobro razmisliš o svemu i da se posvetiš onima do kojih ti je iskreno stalo. Naravno, da se posvetiš i sebi, jer si osoba koja toliko jako voli da je ta ljubav ono najlepše što možeš da daruješ nekome. Do kraja ovog meseca ćeš dobiti vesti koje si dugo čekao, a koje će te veoma obradovati. Zauzeti u ljubavi mogu imati jedan kraći krizni period, ali će se sve to rešiti i doći na svoje. Oni koji su slobodni, verovatno neće menjati svoj status, jer sada imaju neke druge prioritete, posao prvenstveno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img