spot_img

ONO STO SANJATE VAM UTICE NA ZIVOT! Horoskop OTKRIVA ZNACENJE VASIH SNOVA, I STA VAM NEDOSTAJE!

 Svaki horoskopski znak je na poseban način povezan sa snovima.

Stručnjaci u oblasti astrologije vjeruju da horoskopski znak i te kako utiče na to šta ćete sanjati.

Ovan

Iako možda ne sanjate često, onda kad sanjate nalazite u situacijama u kojima priželjkujete da rešite neki poslovni problem, pogotovo ukoliko se bavite javnim poslom. Bavite se profesionalnim položajem, ili želite da i u stvarnom životu prevlada onaj takmičarski deo vaše prirode. Svejedno da li sanjate pobedu ili poraz u boks meču ili vožnji brzim sportskim kolima, kod vas je uvek prisutna podsvesna želja da se ključ za rešenje nekog problema nalazi upravo u vašim snovima.

 

Bik

Većina predstavnika vašeg znaka mnogo sanja i zato volite da, čim se probudite, vašem partneru ili nekoj drugoj bliskoj osobi prepričate vaš san do tančina, s posebnim osvrtom na one događaje ili osobe u snu koje simbolišu moć, autoritet, finansijsku stabilnost, ali prvenstveno ljubav. Može se dogoditi da vaši snovi u kojima putujete i vraćate se voljenoj osobi predstavljaju kompenzaciju za nešto što biste voleli da doživite na javi, ali vam to ne polazi za rukom.

 

Blizanci

Vaši snovi u kojima ste na sceni, okruženi pažnjom ili ohrabreni aplauzima, mogu značiti da vas želja za popularnošću u javnosti, ma čime da se bavite, nikako ne prolazi. Naprotiv, kako živite uglavnom brzo, burno ili krajnje racionalno rešavate životne probleme, u vašim snovima krije se „instant“ rešenje u obliku iznenadne pojave neke osobe koja ima veze s dalekim zemljama ili stranim gradovima koja će vam pomoći, kad se najmanje budete nadali.

 

Rak

Pošto vašim znakom vlada Mesec (mašta), vaši snovi su ispunjeni podsvesnim željama za uspehom koji ćete ostvariti, uprkos sumnjama vaših najbližih rođaka, prijatelja ili kolega. Snovi vam često nagoveštavaju susrete s osobama koje će vam pružiti „večnu ljubav“ ili s onima koji će se potruditi da vaša društvena pozicija bude na najvišem nivou. Kad sanjate egzotične destinacije ili ljude koji dolaze iz dalekih zemalja obično vas predosećaj ne vara, jer oni zaista, na neki način, pre ili kasnije uđu u vaš život.

 

Lav

Obično sanjate ono što simboliše vaš uspeh, bilo da se radi o osvajanju najvišeg položaja na poslu, neočekivanom „lansiranju“ od strane osoba koje prepoznaju vaše kvalitete ili odlazak u neku drugu sredinu (strana zemlja, grad) u kojoj ćete i sebi i drugima potvrditi koliko znate da se snađete gde god da vas život odvede. Često, snovi o inostranstvu predstavljaju vašu skrivenu težnju za pronalaženjem idealnog emotivnog partnera.

 

Djevica

Niste baš sigurni koliko vaši snovi odražavaju događaje tokom dana koji su vas do te mere opteretili da ih proživljavate i kad spavate. Često vas prati osećaj da imate nekog zaštitnika koji vam se pojavljuje u snovima i koji vam daje uput u to šta bi, kako i kada bi trebalo uraditi, pogotovo kada je vaš emotivni život u pitanju. Zbog vaše praktičnosti, snovi su za vas ponekad pravo olakšanje, jer je u njima sve moguće. Nastavak na sledecoj stranici…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,801PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img