spot_img

Za ova znake horoskopa kreće NAJVEĆA ljubavna harmonija, neka se spreme za SUDBINSKU ODLUKU. Venera je ušla u znak Vage i donela LUDILO na ljubavnom polju!

Venera će boraviti u svom sedištu, u znaku Vage od 29 septembra do 23 oktobra. U tom periodu mnogi će osetiti blagodet ove Venere posebno oni koji imaju Sunce, Mesec ili Veneru u znaku Vage ili imaju podznak u ovom vazdušnom znaku.

Ova energija donosi da se osetimo voljeno i prihvaćeno od strane partnera ali najbitnije osetiti ljubav prema sebi i osećati se dobro u svojoj koži. Zadatak ove Venere je da napravi balans u našem emotivnom životu i da razumemo da je davanje sebe i ljubavi isto toliko važno koliko voleti i poštovati sebe i imati svoje granice u emotivnom smislu.

Kod Ovnova ova energija se aktivira direktno kroz partnersko polje i ukazuje na moguće sukobe. Jako je važno razumeti sukob kao neminovnost koja prolazi i iz koje se jako brzo izlazi.

Bikovima je ovo veoma zanimljiv period jer aktivna Venera u ovom znaku donosi im veoma dobre aspekte na planu ljubavi i jako lepo razumevanje što se tiče partnerskog odnosa. Mladji Bikovi će doživeti ljubavnu ekspanzija.

Što se tiče Blizanaca za njih je ovo veoma intenzivan emotivni period posebno zbog uticaja Marsa u Blizancima. Mnogi Blizanci će pokrenuti nove ljubavne priče sa osobama u znaku Jarca ili Device.

Rakovima je dosta prošlosti i ova Venera stavlja tačku na mnoge nekvalitetne osobe ili kontakte iz prošlosti. Najbitnije je usresrediti se na sebe i na trenutna ljubavna dešavanja.

Lavovi će biti veoma pozitivno podstaknuti energijom ove Venere i doneti jako važne odluke do kraja oktobra. Najvažnije je što će poštovati maksimalno sebe i svoje želje i potrebe.

Kad su u pitanju Device, za njihova Venera predstavlja pravo olakšanje. Dok je Venera bila u njihovom znaku imali su osećaj da ništa se ne pokreće onako kako treba ili kako ocekuju. Tokom oktobra moguća je nova ljubav. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img