spot_img

HOROSKOP PREDVIĐA SUDBINU NOVOGODIŠNJE NOĆI: evo šta treba da uradite u noći punog Meseca (do 1. januara 2018. godine)

Čudesan uticaj Neptuna i Meseca koji se puni doneće nam nove avanture, želje i iskušenja, a evo šta nam horoskop predviđa za kraj 2017. godine!

Mars u Škorpiji je ovih dana u trigonu sa Neptunom, a i Sunce će do 1. januara biti u sekstilu sa njim, kao i Venera u Jarcu. Ovi tranziti sa Neptunom pojačavaju potrebu za nečim lepšim, boljim i uzvišenijim. Ovo su dobri tranziti, koji će delovati, ne samo na one koji su pod uticajem Marsa i Neptuna, nego i na sve nas.

 

Doneće praznični duh, čaroliju novogodišnje noći kao vesele i drugačije. Tokom 28. i 29. decembra, dok je Mesec u Biku, kupovaće se i trošiti novac više nego uobičajeno, posebno 29. decembra prepodne dok je Mesec u opoziciji sa Jupiterom u Škorpiji. Tada će vladati sklonost ka preterivanju u trošenju, ali i u emocijama.

 

Kako je i Venera u Jarcu, u trigonu sa Mesec, 28. decembar donosi uživanje u kupovini, a dobro bi bilo da pored hrane i pića, jer je Mesec rastući u Biku, kupite i nešto trajno, vredno, posebno dok je Mesec u trigonu sa Saturnom i Venerom u Jarcu oko podneva, od 10 do 15 časova. Mesec je tada najpovoljniji u toku dana.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img