Hajde da se igramo,izaberite pero koje vam se najviše svidja i otkrijte vašu skrivenu ličnost

0
998

Dobro pogledajte ovih šest slika. Na prvi pogleda možda izgledaju kao najobičnija perca, ali dopustite sebi da vas jedno od njih baš privuče. Upravo ono nosi poruku za vas.

1. Talentovana i rešena

Ti si jedna direktna, iskrena osoba, s jasnom orijentacijom ka uspehu. S velikom odlučnošću i entuzijazmom ideš putem koji te vodi ka ostvarenju svojih snova i ciljeva, i generalno ostvariš sve što naumiš. Tvoj glavni izazov je kontrolisanje frustracije i bes kada stvari ne ispadnu onako kako si očekivao. Moraš razumeti da je život savršen i da su njegovi planovi uvek bolji od tvojih. Umesto da gubiš energiju ljuteći se na ono što se dogodilo, bolje nastavi raditi s ljubavlju, posvećenosti i volji, verujući u svoj talenat.

2. Analitička i pronicljiva osoba

Kao inteligentna i metodična osoba, takođe si i vrlo organizovana kada se radi o poslu, s velikim interesom za učenjem novih stvari svakog dana. Iako imaš dobre prijatelje i ljude koji te vole, ponekad bi bilo dobro da izdvojiš vreme samo za sebe, za svoje misli i ideje. Tvoj glavni izazov jeste da budeš tolerantniji i razumeš da kada govoriš jezikom ljubavi, kada vidiš očima suosećanje i kada slušaš ušima prihvatanja, tvoja veza sa ostalima će se primetno poboljšati i tvoji dani će biti mnogo mirniji i srećniji.

3. Entuzijast i kreativna osoba

Aktivan si, kreativan i zabavan. Živiš život entuzijastično i uvek se trudiš videti dobru stranu. Takođe si ponekad vrlo impulsivan, pa dopuštaš da odluke donosiš emocijama, a ne razumom. Glavni izazov ti je da naučiš kontrolisati naglost i da bolje upravljaš svojim obavezama. Moguće je da prihvaćaš mnoge obaveze, a zapravo bi trebao naučiti kako reći „ne“. To će u mnogome olakšati tvoj život i takođe ćeš biti ispunjenija osoba.

4. Ljubazna i harmonična osoba

Želiš mir i harmoniju u svom svetu. Živiš u konstantnoj potrazi za mirom i blagostanjem, kako za tebe, tako i za ljude koje voliš. U nekim slučajevima, tuđe probleme doživljavaš kao svoje. Ovo zapravo nije dobro i upravo tu leži tvoj veliki izazov. Dati drugima podršku je divno, ali seti se da možeš da daš samo ono što imaš. Iz tog razloga počni od sebe. Ne možeš da daš mir ako je u tvom životu bura, ne možeš da daš sigurnos, ako je u tvom životu sumnja. Iz tog razloga, počni od sebe, fokusiraj se na sebe, ne zbog egoizma nego jer samo kada budeš 1 kompletna osoba, moći ćeš da inspirišeš i podržiš druge na jedan efektivan način.

5. Marljiva i senzibilna

Ti si jedna vesela, umetnička osoba, s izraženom empatijom i kreativac sa potrebom da više veruje u sebe, svoje talente u sve ono što može učiniti. U šta veruješ to stvoriš, iz tog razloga je verovanje u sebe samog prvi korak kako bi postigao velike stvari u svom životu. Sjeti se da kada sumnjaš u svoju moć, daješ moć svojoj sumnji. Prisjeti se svih svojih talenata i vrlina i koračaj životom svaki dan čvrstim i sigurnim koracima.

6. Nezavisna i prefinjena

Važiš za sigurnu, elegantnu, samokritičnu i pre svega osobu vernu svojim principima. Voliš živjeti život na svoj način, radiš po svom ritmu i smeta ti kada se druge osobe mešaju u tvoje planove ili projekte, utičući na tvoju nezavisnost i tvoj način na koji radiš stvari. Tvoj glavni izazov jeste da bolje upravljaš resursima (vremenom i novcem). Odredi prioritete u svom životu i upravljaj resursima u skladu sa time. Na taj način ćeš imati više kontrole, više slobode i mnogo više mira u svom životu.