spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 28. 03. do 04.04. 2022.

Nedeljni horoskop Ovan

Ovnovi će, od ulaska njihovog vladara Marsa biti u fazonu – e, nemoj mi te voćke I povrćke, daj nešto konkretno…Znak polako ulazi u znak gurmana, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Pa, prijatno vam bilo.

Ljubav

Ovnovi u emotivnim vezama I brakovima mogu početkom sedmice biti malo u preispitivanju odnosa sa voljenom osobom. Moguće je da vam neke situacije smetaju, ili ste pak svesni da biste I vi I partner trebali više da se potrudite jedno oko drugog. Umećete na pravi način da podstaknete voljenu osobu, a I ona će umeti da uzvrati dobrim raspoloženjem, pa ne sumnjam da će sedmica koja je ispred vas oboma doneti neke lepe momente. Slobodnima slede zaista zanimljivi dani, dani u kojima ćete moći da upoznate nove ljude, da uživate u finim razgovorima, flertu, zabavnim aktivnostima, a neki od vas će moći I malo da se zaljube….I prošlost će vam češće kuckati na vrata, vi otvarajte….ili nemojte….

Posao

Neki će se pregovori konačno završiti, neki će se ugovori potpisati, vratiće se prilike za koje ste mislili da ste ih propustili, a obnoviće se I komunikacija sa pojedinim poslovnim saradnicima I partnerima. Tokom ovog perioda lakše ćete pronalaziti zajednički jezik sa onima koji su vam poslovno važni, umećete da sagledate suštinu, pa I da promenite nešto u svojim stavovima, ukoliko je to potrebno. Ušli ste u period kada ste izuzetno jaki I možete napraviti zaista velike promene, zato ne oklevajte.

Novac

Novac vam može dolaziti na konto poslova koje ste u prethodnom periodu odradili, dužnici vam mogu vratiti pare, a imaćete više sreće I sa redovnim prilivima. Sve u svemu – solidna nedelja za novac.

Zdravlje

U narednom periodu potrebno je obratiti više pažnje na reproduktivne organe, ali I na prostatu, bešiku. Mogućnosti za urinarne infekcije.

 

Nedeljni horoskop Bik

Potrebno je da budete umereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja I sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju. Stoji mogućnost za poneko kilce viška, ali I za opterećenost želuca I probleme sa varenjem.

Ljubav

Mars, vladar polja emotivnih partnerstava, prešao je u znak Škorpije I dobio na snazi, što govori da će Bikovi u vezama I brakovima u narednom periodu dobijati I ono najbolje, ali I ono najgore od voljene osobe. Što se najboljeg tiče – tu slobodno ubrojite pojačanu strast, ali I dublje I intenzivnije emocije. Što se pak tiče onog najgoreg dela – partner može postati previše ljubomoran ili pak pokušavati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Slobodnim Bikovima se sprema jedna burna I neobična sedmica. Opet ćete imati miks starog I novog, samo dosta naglašeniji, a slobodno računajte da ćete naleteti na osobe koje “sto godina niste videli ni čuli”. S druge strane – jedna nova osoba vas može opčiniti.

Posao

Kolegijalni segment će biti nešto uzburkan tokom ove sedmice, ali uz malo dobre volje I puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Takođe, početkom nedelje stoji vam neka forma raskoraka po pitanju obaveza – potrudite se da one koje su vam najbitnije regulišete I završite što pre. Bikovima se tokom ovog perioda otvaraju mogućnosti za dogovore I projekte, I one nove I one koje su već pokrenuli u prethodnom periodu.

Novac

Novac vam stiže sa po kojim danom kašnjenja, ali ipak stiže. I vama stoji mogućnost naplate dugovanja I potraživanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Pored upozorenja vezanog za ishranu, koje je I ove sedmice aktuelno, stariji Bikovi bi trebali da unose više tečnosti, da bi poboljšali rad bubrega.

 

Nedeljni horoskop Blizanci

Probava se definitivno poboljšala, ali je vašem organizmu I dalje potrebna lagana I uravnotežena ishrana. Ne preterujte sa belim brašnom, smanjite unos masti I šećera I potrudite se da što češće na meniju bude sveže povrće.

Ljubav

Osećate da ste pri izlasku iz jednog dosta problematičnog I opterećujućeg perioda sa voljenom osobom I sada vam je lakše da se njoj, ali I vašem odnosu, posvetite na potpuno drugačiji način. Biće tokom ovih dana više nekih lepih momenata između vas dvoje, ponovo ćete osetiti ispunjenost I zajedništvo. Slobodni Blizanci će biti u izuzetno dobrom raspoloženju I to je u ovom trenutku najbitnije. I prošlost I noviteti I dalje će se “boriti” oko vas, što će vam izuzetno prijati. Obnovićete neke “pokidane” kontakte I sa prijateljima,a neki od vas će tokom ove sedmice pronaći svoju pravu ljubav. Pojedini Blizanci će raditi ono što im I inače najbolje ide – paralelno će flertovati sa više osoba I uživati u tome.

Posao

Dosta brza dešavanja u poslovnom segmentu, za razliku od zastoja I sporosti kojima ste bili izloženi u proteklom periodu. Odjednom će se sve pokrenuti, maltene preko noći I sa svih strana će vas spopasti I poslovne obaveze, ali I mogućnosti za dogovore I kontakte sa nekim interesantnim ljudima. Blizanci mogu tokom ovog perioda imati zaista zanimljive ponude, neke od njih su potpuno nove, dok se druge vezuju za vaše aktivnosti u prethodnim mesecima. U svakom slučaju, ovo su šanse koje treba iskoristiti.

Novac

Interesantna dešavanja na finansijskom planu. Novca će biti više nego inače I jedino na šta treba obratiti pažnju jesu dugovanja, koja regulišite što pre.

Zdravlje

U polje zdravlja ulazi njegov vladar, planeta Mars, što će vam svakako doneti jaču energiju I bolji imunitet.

 

Nedeljni horoskop Rak

Potrebna vam je opuštenost i bliskost koju vam donosi porodično i prijateljsko okruženje, pa ćete češće nego inače gledati da u svom domu ugostite one koje volite i obradujete ih omiljenim jelima. Naravno, i vi ćete u svemu ovome uživati… i u društvu, ali i u jelu…

Ljubav

Slobodni Rakovi imaju više nego dobre predispozicije da tokom ove nedelje zauvek stave tačku na neke priče koje ih odavno bole ili koje im se periodično vraćaju u život. Tranzitni Mars je ušao u vaše polje ljubavi i svoje vladarstvo i ono što će se u narednom periodu pojavljivati jesu glanc i potpuno nove emotivne šanse. Da biste krenuli u nešto novo, potrebno je završiti sa starim, toga ste i sami svesni. Zato, nastavite dalje sa svojim životom, okrenite leđa prošlosti i pripremite se za uživanje u novim kontaktima i susretima kojih će svakako biti….ako ne ove sedmice, a ono od sledeće sigurno. Zauzeti Rakovi će, kako sedmica bude odmicala, biti u sve uravnoteženijem i bliskijem kontaktu sa voljenom osobom.

Posao

Neko blago usporavanje ili preispitivanje biće naglašeno tokom prvih par dana ove radne nedelje. Ipak, ništa od ovoga neće vas zaista opteretiti ili zakočiti kada su u pitanju planovi ili projekti koje ste već pokrenuli. Neke greškice ćete ispraviti u hodu, i jedino što je još potrebno jeste da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Odnos sa kolegama se donekle popravio, pa sada možete lakše da funkcionišete na dnevnoj bazi.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i jedino što će vam na kratko doneti nerviranje jesu troškovi koji se vezuju za dom ili za nekog od članova porodice.

Zdravlje

Vreme je da menjate neke životne navike i da se okrenete zdravijem načinu života. Obratite pažnju na ishranu, na kretanje, ali i na odmor i relaksaciju, koji su vam takođe neophodni.

 

Nedeljni horoskop Lav

Kako se Venera sve više približava Suncu koje vlada vašim znakom, potreba za uživanjem svake vrste kod vas se pojačava. Gledaćete da ugodite sebi na svaki način i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista… samo ne preterati, zar ne?

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se „dogode“ neki ljudi, neke avanture, neki ljubavni izazovi, ne kočite sebe i ne stežite svoje srce. Ne razmišljajte o tome da li će trajati ili ne, samo se prepustite i uživajte u ovom periodu koji je po vas fenomenalan. Dolaze vam osobe koje će itekako uticati na poboljšanje vašeg raspoloženja, koje će učiniti da se osećate dobro, moćno, zavodnički. Igrajte se, bar to sada možete….Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima, verovatno ćete povremeno imati neke kratkotrajne nesuglasice, mada bi se pre moglo reći da će ovo biti mali disbalans u odnosu sa voljenom osobom. No, ove male epizode neće uticati na generalno, kvalitetnu priču u ovom periodu.

Posao

Treba uraditi neke manje korekcije, možda prilagoditi svoje planove postojećim uslovima i u poslovnom okruženju, ali i na tržištu – sve ovo vam neće oduzeti mnogo vremena, a poboljšaće krajnji rezultat. Nemojte dozvoliti da vam neke banalnosti i neki nebitni ljudi odvlače pažnju – fokusirajte se na ono što vam je bitno, jer zbog drugih sada možete kasniti. Dobar je period takođe da krenete „u dejstvo“ na mnogo jači način u pravcu svega što se vezuje za inostranstvo. Proći ćete više nego dobro.

Novac

Iako će i vas obradovati neke zaostale isplate, bilo bi dobro da taj novac ne potrošite samo na svoje zadovoljstvo i neke nepotrebne troškove.

Zdravlje

Zdravstveni segment je više nego dobro postavljen i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Samo još ta ishrana da se malo, malo koriguje.

 

Nedeljni horoskop Devica

Spajanje vašeg vladara sa Venerom doneće vam ove sedmice bolje raspoloženje, neke opuštenije i lagodnije životne okolnosti, a samim tim – i popravljanje apetita. Doduše, pojačaće i vašu želju za slatkom ili kaloričnijom hranom, pa gledajte da ne pokvarite tu vašu finu liniju…

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete neku osobu iz svoje emotivne prošlosti, sada to možete uraditi bez po muke. No, ako vam staro nije milo, već želite nove ljubavne aktivnosti, one vas tokom ove sedmice čekaju ili preko posla, ili preko putovanja, pokreta, seminara, fakulteta – na svim onim mestima gde ste fizički ili umno u pokretu. Vaš vladar će se spojiti i sa Suncem i sa Venerom tokom ove sedmice, pa računajte da će osobe koje će vam doći biti one koje vas ostavljaju bez teksta i bez daha. Nije to loše, jel da? Device u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama sada mogu pokrenuti važna pitanja koja se vezuju za dom, porodicu, ili samu osnovu odnosa sa voljenom osobom. Lako dolazite do rešenja.

Posao

Stoje vam velike mogućnosti da realizujete svoje poslovne planove i zamisli, i pored toga što će biti potrebno da budete neuporedivo pažljiviji i obazriviji nego inače. U polje dogovora, pokreta, komunikacije, putovanja – ušao je tranzitni Mars koji i vlada ovim segmentom, tako da je sigurno da je pred vama duži vremenski period u kojem ćete biti posebno aktivni, ali i uspešni. Odličan je period za one Device koje se bave privatnim poslom. Takođe, možete obnoviti saradnju sa bitnim partnerima.

Novac

Novac dolazi, možda i u većoj količini od one koje ste očekivali. Od ove sedmice otvaraju vam se i jače mogućnosti za zaradu preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Zdravstveni segment se popravlja, ali potrudite se da ne preterujete ni u čemu. Starijima možda variranje krvnog pritiska, ili povećanje šećera u krvi. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img