spot_img

Evo šta donosi NUMEROLOGIJA ZA APRIL, MESEC DUBOKIH UVIDA – Vodič za dane pred nama!

 

April će biti mesec razuma, analize, promišljanja i ponekad čak i komplikacija, ali pre svega prepoznavanja podsvesnih i naučenih obrazaca straha i ograničenja. Ulazimo u vreme povezanosti sa prirodom, precima i svetom.

Lični i duhovni rast

Cela godina i ceo život je, naravno, posvećen radu na sebi. Lični i duhovni rast će tokokm aprila biti još više u prvom planu, hteli mi to ili ne. U februaru smo otvorili vrata emocionalnim ranama iz prošlosti, pa su naše reakcije ponekad bile intenzivne i snažne. April donosi energiju razumevanja impulsa koji ponekad dominiraju nama. Dakle, možemo očekivati situacije u kojima ćemo prebrzo ili bez razloga da posumnjamo u sebe, poželećemoda napravimo korak unazad, malo razmislimo i očekivano je da ćemo tražiti izgovore zašto nešto ne možemo da učinimo, umesto rešenja kako da idemo napred.

Podsvest je na delu

Mnoge misli, reakcije, mišljenja možda isprva nemaju smisla. Samo budite posmatrač buke u umu. Neka misli teku, bujaju i razvijaju se. Tek kada sebi to dopustimo, možemo zaista da dođemo do dubine, odnosno do one izvorne misli, izvorne situacije, izvornog događaja, gde je nastao misaoni obrazac po kojem delujemo. Naravno, nećemo ceo april da sedimo prekrštenih ruku i samo posmatramo svoje misli koje tulumare do jutarnjih sati.

Čarobno ili najvažnije pitanje meseca je ZAŠTO?
Zašto to misliš?
Zašto se tako osećaš?
Zašto želiš ovo?
Zašto ne želiš nešto (više)?

Rad na sebi nikad ne završava

Mnogi od vas mi kažu da vam je dosta otvaranja rana, obrade starih obrazaca i tako dalje. „Hoće li ovo ikada završiti?“ često je pitanje. Ono što primećujem je da ste vrlo strogi prema sebi.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img