Žena ŠKORPIJA: Kada padne ustaje JAČA NEGO IKADA, jer je ona žena JAKA KAO STENA!

Žena ŠKORPIJA: Kada padne ustaje JAČA NEGO IKADA, jer je ona žena JAKA KAO STENA!

4. августа 2020. Off By BOJANA

ŽENE ŠKORPIJE SU ZAISTA SPOSOBNE, PRODORNE I JAKE ŽENE KOJE NIKADA NE ODUSTAJU I NIKADA NE GUBE. ONE SU VELIKI BORCI I ŽENE POBEDNICE I ZA NJIH NE POSTOJI NIŠTA NEMOGUĆE. OVE DAME SU JAKE KAO STENE I NIKADA NE POSUSTAJU, NITI PADAJU. NJIMA SU SAMO POBEDE SUĐENJE!

 

 

Žena Škorpija je odlučna, strastvena, posesivana, perceptivana, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima. Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac. Uvek zna tačno šta hoće u životu. To je određena osoba. Kroz sve gleda do dna. Škorpija je iskrena, ali često kaže i ono što ne bi želela. Međutim, nikada ne kaže ono što ne misli. Kad joj je do nečega stalo, žena Škorpija je veoma direktna.

 

 

Odvažna i hrabra, žena Škorpija se ničega ne kloni, a najmanje teškog posla. Teškoće je ne mogu uplaštiti. Ima veoma jaku volju.
Iako spolja izgleda kao veoma surova i kruta osoba, iznutra je, u stvari, veoma nežna i pažljiva. Veoma voli da se brine o drugima. Žena Škorpija veruje i traži iskrenost u svim odnosima. Njena osećanja su dugotrajna i duboka.

Žena Škorpija je osoba koja ne odstupa od svojih principa, ma šta da se desi. Zbog mnogih dobrih osobina, žena Škorpija može i sama da bude voema srećna, ali i da usreći ljude oko sebe. To je konstruktivna osoba, razumna i neustrašiva. To je pozitivna ličnost koja obožava da pobeđuje. Izazov bilo koje vrste iznosi iz žene Škorpije najbolje što ona ima. Ona je žena jaka kao stena!

 

 

ŽENA ŠKORPIJA JE JAKA I U LJUBAVNIM ODNOSIMA

 

 

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omadjijala od prvog trenutka, i znajte već nakon prvog susreta poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe. Da bi vas usrećila popeće vas pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… Ali jedno je sigurno nikada više nećete biti običan čovek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmeh. Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas – nastacvite da dokazujete da ste toga vredni. Prodjite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Uz nju ćete saznati šta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. Decu će od malena učiti da su predodredjena za velika dela.

 

 

 

Pomalo mračna, poprilično tajanstvena i nada sve magnetski privlačna – to je žena Škorpija. Naravno, ona dobro zna da muškarci vole da veruju kako zapravo oni zavode i osvajaju i zato će pametno da odigraju svoju ulogu; ali ne dajte se zavarati, jer pravila igre ipak određuje ona.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2