spot_img

Evo koji znaci horoskopa mogu da očekuju novac i uspeh u životu – Šta vam je zapisano u zvezdama!

Vaga

Simpatične vage nisu zainteresovane za novac, slavu i izležavanje na jahti. Najvažnije im je da pronađu mir, da uživaju u životu i da imaju dobre odnose sa porodicom i prijateljima. One su vredne i marljive po prirodi, pa će raditi kako bi imale dovoljno novca za život, ali neće trošiti vreme i živce na bezbrojne prekovremene sate u potrazi za „nečim većim“.

Škorpija

Škorpije su ekscentrični autsajderi koji oduševljavaju svojom strašću – kako u privatnom životu, tako i u svojoj profesiji. Velika je verovatnoća da će napraviti nešto posebno, inovativno i zanimljivo.  Oni slede razum i srce na putu do svog sna, a često započinju posao sa bliskom osobom, jer su izuzetno lojalni.

Strelac

Ovaj znak ima energije u izobilju i odlične ideje, ali i jednu „manu“. Ne može da smisli mogućnost da duže vreme bude vezan za istog partnera, ista radna zaduženja ili iste proizvode. A, možda i da se suoči sa onim čega se najviše grozi – sa dosadom. Strelčevi bi mogli da se obogate u profesiji koja podrazumeva putovanja ili organizaciju događaja, ali nikako nešto što treba da se gradi godinama.

Jarac

Pametni i staloženi, Jarčevi nikada neće praviti početničke greške u poslu. Za svaki svoj projekat pripremiće detaljan plan i dobro će razmisliti o svim aspektima koji bi mogli da krenu krivim putem. Istražiće tržište, pobrinuće se za finansije i isključiće emocije kako bi postigli uspeh, što im obično i polazi za rukom.

Vodolija

Vodolije imaju odlične šanse za uspeh, jer su izuzetni vizionari i idejne vođe. Niko ih ne može nadmašiti u idejama, ali njihov pomalo „hipi“ karakter mogao bi da ih spreči na putu do velikog bogatstva. Zbog toga, za njih bi bilo najbolje da nađu poverljivog partnera koji se razume u finansije i taktičko plivanje sa „krupnim zverkama“.

Ribe

Dok Ribe odluče šta žele, poslovni ugovor je već u rukama nekog drugog. One su emotivne, smirene i imaju izraženu intuiciju, ali ponekad se preterano oslanjaju na nju, barem kada je reč o poslu. Ili imaju previše ili, pak, premalo poverenja u druge ljude. Jednom nemaju jasnu viziju, drugi put ne znaju kako da sami sebe oduševe. Prestanite da previše razmišljate i fokusirajte se na posao.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img