spot_img

Između ovih horoskopskih PAROVA ljubav je NEMOGUĆA! Suđeno im je DA IH SUDBINA RAZDVOJI.

Astrolozi veruju da ljubav između ovih znakova jednostavno nemoguca…..

Ovan i Devica

Ovnovi imaju sposobnost da udovolje gotovo svima oko sebe, uključujući i Device – postaju sjajni prijatelji, kolege ili poslovni partneri. Ali što se tiče ljubavi, par je osuđen na propast. Devicama je potreban red i jasan plan za narednu deceniju. Ovo se ne kombinuje sa haotičnim životom Ovna.

mogu odlično da sarađuju kao kolege ili poslovni partneri. Često su i dobri prijatelji ali čim se ljubav umeša, to postaje katastrofa. Kako i da se slože kada je kod Ovna sve haotično a Device u svemu prave red?

Bik i drugi Bik

Bik voli da bude glavni predmet pažnje u paru. A ako su dva Bika u paru, onda će se boriti za vođstvo, zahtevati da potisnu drugu stranu. Zato su takve veze kratkotrajne, koliko god da je hemija jaka.

Blizanci i Škorpija

Ljubav Blizanca i Škorpije osuđena je na neuspeh. Čak i ako će prvi pokušati da udovolji drugom, Škorpije će otići iz te veze. To je zato što „dvostruki“ znak Blizanaca zahteva stalnu pažnju i komunikaciju, zabavu i okruženost brojnim prijateljima.

Ljude strastvene prirode kao što su Škorpije to izluđuje i u njima izaziva ljubomoruu. Škorpije brzo shvataju da ovo ne vredi truda i prekidaju vezu sa Blizancima.

Astrolozi tvrde da je ljubav Blizanca i Škorpije gotovo nemoguća. Blizanci zahtevaju stalnu pažnju, potvrdu ljubavi, vole zabavu i da budu okruženi prijateljima. Strastvene i ljubomorne Škorpije to ne mogu da podnesu. One nisu sklone ni da se mnogo trude oko veze i jednostavno odlaze. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img