spot_img

Evo kako laže svaki HOROSKOPSKI znak.

Vaga 

Drage Vage deluju totalno nevino. Poznate po svojoj istinoljubivosti, velikodušnosti i toleranciji, nikada nisu osumnjičene za laž jer obično lako stiču svačije poverenje. Vage to ne zloupotrebljavaju, ali kada reše da slažu, veoma su svesne da ne moraju mnogo da se trude –  prosto se oslone na svoju reputaciju jer znaju da niko neće posumnjati u njih.

Škorpija 

Škorpije štite sebe, svoj svet, svoju privatnost – na sve načine. Lažu ne razmišljajući, prirodno, lako i spontano. To je mnogo lakše i za njih i za druge, nego da stalno govore „ne želim da pričam o tome“ i „to su moja posla“ ili nešto daleko grublje od toga. Drugi su odgovorni što oni lažu, jer vole da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto. Škorpije su uverene da je laž dobar štit, koji nikome ne nanosi štetu, jer oni nikoga ne povređuju, samo čuvaju sebe.

Strelac

Kad reši da slaže, Strelac osmisli konstrukciju i izrežira situaciju, jer uglavnom to radi da bi nekog testirao. Svoje prijatelje i porodicu, one koji su mu bliski i važni, previše ceni da bi ih lagao. Strelac je najiskreniji znak u horoskopu i njegova iskrenost je često oštra, bizarna, bolna i – daje vam svaku priliku da ispitate snagu svog karaktera, elastičnost tolerancije i svojih granica. Reći će vam istinu, čak i kad ga zamolite da to ne čini

Jarac 

Jarčevi ne lažu – zamislite to. Ako blisko poznajete nekoga ko je rođen u znaku Jarca, možete da zaključite nekoliko stvari – ne lažu, jer nemaju dovoljno mašte; ne isplati se, jer se istina uvek otkrije; toliko su sebični da se ne bi potrudili da slažu samo zato da nekog ne povrede. Sve ovo može biti istina, ali za vas. Za Jarčeve, istina je da oni žele da reše stvari, ostave ih za sobom i idu dalje, a laganjem se stvari ne rešavaju, nego se problemi nagomilavaju. Oni su prosto, savršeno praktični.

Vodolija 

Vodolije su veoma kreativne. Misao im je brza poput munje, i mogu da je preusmere i da udar koji sledi pošalju daleko, ako osete da je tako potrebno. Lažu intuitivno i ne opterećuju se mnogo time, jer osećaju da je tako bilo najbolje u datom trenutku. I verovatno su u pravu, pošto im svi veruju i njihove laži i poluistine nikada nisu sumnjive.

Ribe 

Ribe lažu samo da bi zaštitile svoje voljene. Prosto nemaju srca da nekom teškom istinom nekome slome srce i onda rešavaju da slažu i sakriju krupne stvari. Teško je živeti sa takvim izborima i oni uvek dođu na naplatu, ali Ribe rizikuju i sopstvenu dušu, samo da ne povrede nekog koga vole. Sve patnje i posledice preuzimaju na sebe, da bi zaštitile bezbednost, bezazlenost i sreću bliskih osoba.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img