HOROSKOP ZA UTORAK – Danas dosta buran dan, Bikovi će biti prilično “isceđeni”, Strelčeve očekuje zanimljiv susret

HOROSKOP ZA UTORAK – Danas dosta buran dan, Bikovi će biti prilično “isceđeni”, Strelčeve očekuje zanimljiv susret

23. марта 2020. Off By totiko

OVAN

Promene u poslovnom segmentu vam prijaju i donose vam pozitivno uzbuđenje. Imate osećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom delu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. U emotivnom delu osećate se u potpunosti dobro i stabilno.

BIK

Žurite jer ste svesni da vam je ostalo jako malo vremena da biste neke obaveze priveli kraju. Na sve ovo – poslovni saradnici vas konstantno cimaju i zapitkuju. Biće ovo malo nervozan dan. U priličnoj meri ste „isceđeni“ ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

 

BLIZANAC

Danas dosta buran dan u poslovnom segmentu. Velika gužva, mnogo obaveza i vreme će vam proleteti u treptaju oka. Ako ništa drugo – bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

RAK

Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje jednog poslovnog projekta u koji ste uključeni u velikoj meri. Na žalost, do vas će i danas stići vesti o pomeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

LAV

Još jedna prilika da pokažete svoju umešnost u poslovnom segmentu. Dosta toga će vam danas ići na ruku, mada ćete morati da žurite zbog kratkih rokova. Potrudite se da ne smetnete sa uma nešto što ste obećali. Nemojte emotivnog partnera povrediti nekom neumerenom opaskom.

 

DEVICA

Iako imate najbolje namere, možete danas biti isključivi u nekim kontaktima i poslovnim relacijama. Povremeno su vaši stavovi tvrdi i trebalo bi da razmislite da li ste u mogućnosti da ih ublažite. Očekujete veliku posvećenost od strane partnera, a povremeno mu ne pružate dovoljno nežnosti i pažnje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2