spot_img

Izaberi jednog LEPTIRA i saznaj sta će ti se DIVNO DESITI ovog PROLEĆA!

Proleće je, takoreći, tek počelo i pred nama imamo još dva divna meseca.

 

Možda se do sada ništa lepo nije dogodilo, ali ako izaberete jednog leptira, shvatićete da su čuda i te kako moguća! Iznenadićete se koliko ovi leptiri imaju lepe vesti za vas!  Leptir se na našim prostorima povezuje sa lepotom i nežnošću, dok u Kini on predstavlja jedan od najjačih simbola ljubavi. Leptir se smatra simbolom sreće u mnogim kulturama. U Japanu leptir predstavlja simbol porodične sreće i zadovoljstva.

 

Postoji verovanje da kada leptir uleti u kuću treba ga nežno uhvatiti za krila, poželeti želju i pustiti ga. Veruje se da će leptir na svojim krilima nositi vašu želju i da će se ona sigurno ispuniti. Kada na nas sleti leptir, on otkriva da nam naš anđeo čuvar šalje važnu poruku i podseća nas da je uz nas. Upravo zbog svega ovoga, mi smo pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Na vama je samo da odaberete jednog leptira i da saznate šta će vam se lepo desiti ovog proleća.

 

 

LEPTIR BROJ JEDAN:

Za vas je život ovog proleća pripremio mnogo divnih i zanimljivih stvari. Vi ste neko koga će sreća pratiti na svakom koraku. Sve ono što ste poželeli, to će vam se i ostvariti, ali pod uslovom da se dovoljno potrudite. Jedna divna stvar koja će se sigurno desiti i koju možete da očekujete je to da ćete upoznati ljubav svog života. Poznato je da proleće donosi nove ljubavi i to je ono što vas očekuje. U početku će to biti samo prijateljski odnosi i možda se nećete slagati u svemu. Ali vremenom ćete shvatiti koliko ste zapravo isti i koliko vam se zvezde poklapaju. Nakon toga ćete preći na ozbiljan nivo, odnosno ućićete u jednu lepu emotivnu vezu, a možda čak i u brak. Vi do sada nikada niste gubili nadu da na svetu postoji neko ko je dovoljno dobar i ko će vas prihvatiti takvima kakvi jeste. I upravo zbog toga će vas sudbina nagraditi jednom takvom osobom.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img