spot_img

Dobar mesec za jedinice, dvojke imaju šansu da sretnu ljubav svog života – NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR!

 

Pročitajte svoju mesečnu numerološku prognozu za februar…

Jedinica

Energija broja 1 ulazi u vaš život ovog meseca, oživljavajući vaš duh. Odlučni ste da ostavite neodlučnost iza sebe i zacrtate novi kurs. Ova vibracija se može osećati spontano, pa čak i pomalo nepromišljeno, ali promene koje sada napravite mogu vas odskočiti u potpuno novi ciklus. Očekujte nove prilike za ulazak u vaš život. Možda ćete upoznati novu osobu koja je spremna da promeni ceo pravac u kom idete. Prilagodite se svojoj intuiciji. Pošto broj 1 predstavlja individualnost, ovaj put pre svega podstiče samopouzdanje. Ako ste suočeni sa izborom između sopstvenog instinkta i želje da ugodite drugima, morate sebe staviti na prvo mesto. 1 je takođe broj vođstva, tako da bi vaše akcije ovog meseca mogu drugima predstavljati primer.

Dvojka

Očekujte da će stvari postati emocionalne ovog meseca. To ipak nije nužno loša stvar! Tokom ove četiri nedelje, počećete da razumete inherentnu snagu vašeg unutrašnjeg bića. Način na koji se osećate je vaš sistem navođenja – zato nežno počnite da mu verujete. Slušajte duboko druge ljude. Posmatrajte govor tela, a ne samo izgovorene reči. Ostavite prostor da drugi govore. Postavljajte pitanja o tome kako im zaista ide. Ako ste već u vezi, onda bi intimnost mogla biti još lepša ovog meseca! Ukoliko tražite ljubav, ovo je odličan trenutak da se blisko povežete sa potencijalnim partnerima.

Trojka

Za vas, fokus ovog meseca biće komunikacija. Uhvatićete se u potrebu da razgovarate, delite, objašnjavate, opisujete i širite svoje ideje nadaleko. I imaćete mnogo ljudi voljnih da slušaju! 3 je prirodno šarmantna i puna privlačnosti, tako da nećete morati da se trudite da pronađete svoju publiku. Ipak, zadržite svoju autentičnost i pazite da ne nastupate za publiku. Možda će vam se svideti cela ova stvar sa pažnjom, ali kontrolišite vlastiti ego. S obzirom na to da vam dolazi toliko priznanja, možda ćete primetiti da se pojavljuju i neke kritike.

Četvorka

Nakon uzbudljivog vremena kreativnog samoizražavanja, ovaj mesec vas poziva da se ozbiljno zauzmete za sebe. Vaš rad će zauzeti centralno mesto u naredna četiri meseca. Vaš nivo fokusa, posvećenosti i izdržljivosti će se povećati – zato iskoristite ovo vreme na najbolji način! Radite metodično. Ako ste skloni da svoju energiju rasipate na previše projekata odjednom, napravite sebi vremenski okvir, listu dnevnih obaveza i razuman raspored. Ovo je odličan mesec za vas da steknete neke dobre navike koje će vas provesti kroz ostatak ciklusa. Ovaj mesec vam takođe može doneti neočekivanu vezu sa prošlošću. Trudite se da se što bolje povežete sa porodicom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img