Home ZABAVA Izaberi jedan POKLON U OBLIKU SRCA i saznaj kakvo te LEPO IZNENAĐENJE uskoro OČEKUJE!

Izaberi jedan POKLON U OBLIKU SRCA i saznaj kakvo te LEPO IZNENAĐENJE uskoro OČEKUJE!

0
Izaberi jedan POKLON U OBLIKU SRCA i saznaj kakvo te LEPO IZNENAĐENJE uskoro OČEKUJE!

Pred vama je još jedan zanimljivi test, gde na osnovu izbora određenog predmeta ili slike možete da saznate nešto o sebi ili o događajima koji vam predstoje. Na ovoj slici se nalaze tri poklona u obliku srca. Oni su raspoređeni pod rednim brojevima 1, 2 i 3. Izaberite jedan poklon u obliku srca, koji vam se najviše dopada i na osnovu oga saznajte kakvo vas lepo iznenađenje uskoro očekuje.

 

POKLON BROJ JEDAN:

 

Ukoliko ste izabrali poklon pod brojem jedan, on donosi puno saveta za vas. Kao prvo, vi morate da shvatite da nije dovoljno da nekoga volite, već morate tu ljubav da pokazujete i da se za tu ljubav borite, a vi to ne radite. Ako se sada trenutno nalazite u vezi, postoji velika mogućnost da tu osobu izgubite, ako nastavite sa istim ponašanjem. Postoji velika šansa da izgubite svoju voljenu osobu, jer joj danima ne poklanjate dovoljno pažnje. Morate znati da je kasno za kajanje, kada nešto izgubite. Ako izgubite ono što želite, biće kasno da ispravite svoje greške. Zato vam ovaj poklon u obliku srca poručuje da treba da promenite svoje ponašanje.

 

Nije dovoljno da nekoga samo osvojite i da taj neko zauvek bude pored vas. Ako neko osobu osvojite, onda to morate nastaviti da radite svaki dan. Morate dati sve od sebe da onu osobu koju volite usrećite i da je zadržite kraj sebe. Ukoliko ste slobodni, a izabrali ste poklon pod rednim brojem jedan, možemo reći da se vaš emotivni status uskoro menja. Postoje velike šanse da upoznate jednu zanimljivu osobu, a to je upravo ono što ste i želeli. Biće ovo jedno lepo osveženje, ali i iznenađenje za vas. Ovo se može desiti na nekom putovanju ili prilikom neke posete u drugi grad. Biće to jedna lepa ljubavna romansa u kojoj ćete razmeniti puno ljubavnih poruka.

 

POKLON BROJ DVA:

 

Ukoliko ste izabrali poklon pod rednim brojem dva, ovaj poklon želi da vam poruči da morate da čuvate ono što imate i da ne očekujete previše od života. Jako je važno da shvatite da nekada kada su želje prevelike, može doći do toga da izgubite sve što imate. Vi možda niste svesni toga, ali vi ste jedna zaista srećna osoba. Međutim, vi se uvek ponašate kao da ste nezadovoljni i nesrećni i stalno se žalite. Ono što je potrebno jeste da smanjite svoja očekivanja i sve će biti u najboljem redu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…