spot_img

VAGA – Uvek POMAŽE DRUGIMA, jer zna da će BOG da POMOGNE NJOJ!

Vage vole ljude i vole da se druže. Uvek znaju šta kome da kažu i da naprave kompromis. Šarmantne su i lako osvajaju srca ljudi. Vole svima da pomognu.

 

Otvorenog su uma i sve razumeju, pa su zato omiljene u društvu. Vage paze kako se ophode prema drugima, izbegavaju agresivnost, ali opet, treba da se izbegava svaka rasprava sa njima. U ovom se znaku rađaju najbolji ljudi, ljudi koji vrede i koje treba čuvati. Vaga je poznata po svojoj opreznosti i predusretljivosti i vodi računa o svakom svom koraku. Njeno nežno srce vodi brigu o tome da nikoga ne povredi, jer ona ne želi nikome da naudi. Mnogi misle da je ona zbog toga neodlučna, ali to nije znak neodlučnosti, već je to znak da ova žena ima veliko srce. Mnogi bi rekli da je ona neodlučna, ali to je daleko od istine. Ona jednostavno ne želi nikome ništa loše i zato je takva kakva jeste. Možda joj treba više vremena da donese neku odluku, ali to je zbog toga što ona ne želi nikoga da povredi, niti da bude povređena.

 

Možemo slobodno reći da je Vaga prijatelj kakvog nema na ovome svetu. Spremna je da učini sve za one ljude koje voli i uvek će naći vremena da im pomogne. Ona je zaista jedan dobar čovek koji vredi i koga treba čuvati. U njenom srcu zaista nema mesta za loše stvari i zato nikome ne može poželeti zlo. Kada se zaljubi spremna je da zbog svoje voljene osobe učini sve i da je uvek sasluša, razume i podrži. Ona veoma teško ulazi u veze, ali kada do toga dođe, učiniće sve da osoba kraj nje bude srećna. U ljubavi joj najbitnije da sa svojim partnerom bude prijatelj i da se kraj njega oseća sigurno. Naravno da to nije lako pronaći, ali kada pronađe svoju srodnu dušu nema toga što Vaga nije u stanju da uradi zbog nje. Ona osoba koja ume da ceni Vagu u njoj može imati prijatelja za ceo život i ljubav zauvek. Vaga je neko ko će uvek biti tu za svoje voljene osobe.

 

Nikada neće onim ljudima koji su u nevolji okrenuti leđa, pa čak i da su u pitanju samo obični stranci. Ona veruje u sudbinu i zna da će se svim ljudima vratiti onako kako su činili i ono što su radili drugima. Nikada drugim ljudima ne bi učinila nešto što ne bi volela da njoj neko radi. Ona nastoji da prema svima bude fer i da nikoga ne povredi. Ona će svima da pomogne jer zna da će joj Bog uzvratiti to onda kada joj bude najpotrebnije. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img