2.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. Novembar 2017. godine

Strelac

Trenutna astralna energija idealna je za organizovanje zabave sa istomišljenicima. Međutim, što se vašeg ljubavnog života tiče, vi tražite nekog ko nije kao vaši prijatelji. Ta osoba mora da poseduje jedinstven stav prema životu. Zato se potrudite uključite i takvu osobu na spisak gostiju. Ne brinite zbog konverzacije jer će vam ići od ruke.

Jarac

Iako vi volite da ste obavijeni velom misterije, danas biste se mogli naći na vetrometini. Takođe, vrlo je moguće da ćete totalno razotkriti nekog. Ništa vam neće promaći. Dakle, oboje ćete u tom razgovoru shvatiti i uvideti šta ono drugo misli i želi. Međutim, izgleda da ćete ipak uspeti jedan delić ostaviti neotkriven. To ste vi!

Vodolija

Danas biste se mogli jako dobro osećati ukolio izađete spremni da se dobro provedete. Mogao bi ovo biti dan kada ćete misliti da ste dobrom zabavom rešili mnoge svoje probleme. Bilo da ste singl, ili imate partnera mix odličnih ideja i susreti sa novim ljudima, kao i raznovrsne konverzacije podićiće vam samopouzdanje. Osetićete se relaksirano, sveže i spremni na sve.

Ribe

Iako volite da jedete onda kada ste neraspoloženi, danas bi bilo bolje da pozovete prijatelje i izađete na neku zabavu. Trenutna astralna energija pruža vam mogućnost da sretnete upravo onog koga tražite na nekom društvenom događaju. Ništa se neće desiti ukoliko ostanete kod kuće i gledate televizor! Dakle, put pod noge!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img