4.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 8. Novembar 2017. godine

Lav

Današnje planetarno poravnanje stvara odličnu atmosferu za prvi sastanak. Biće baš onako kako zamišljate. Moćićete opušteno pričati o svojim osećanjima sa osvrtom na prošle veze, bez bojazni da će vas suprotna strana pogrešno razumeti. Dajte sve od sebe da se opustite jer ovo bi mogao biti početak jedne lepe veze.

Devica

Ovo je dan pre za razgovor i diskusiju, nego za strast. Trenutno planetarno poravnanje omogućava vam da danas, problem koji imate rešite jednim iskrenim razgovorom. Možete iskoristiti priliku tokom ručka, uz čašu vina i omiljenu muziku, koji vam mogu pomoći da lakše iskažete ono što osećate.

Vaga

Današnja planetarna energija pružiće vam priliku da bolje upoznate nekog ko vas interesuje. Kao da će vas sudbina spojiti i suočiti sa njim-njom. Takođe, intuicija vam govori da postoji veliki potencijal i da se neće ništa desiti dok vi ne započnete konverzaciju. Vrlo lako ćete uvideti koliko je sve intrigantno i divno.

Škorpija

Nemojte danas upadati u rutinu svakodnevice nego se postvetite svom partneru i saznajte kako se on-ona zaista oseća. Trenutna planetarna konfiguracija nudi vam priliku da kroz razgovor rešite mnoge stvari i nesporazume. Ukoliko iskombinujete taj razgovor sa vašim omiljenim obrokom i muzikom, biće to pun pogodak.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img