spot_img

KENGUR donosi DAROVE – Izaberite jednog i saznajte šta vam LEPO DONOSI do kraja MARTA!

KENGUR donosi DAROVE – Izaberite jednog i saznajte šta vam LEPO DONOSI do kraja MARTA!

 

 

 

Na slici su prikazana tri predivna kengura. Svaki kengur donosi drugačije DAROVE, kao što je BIVŠA LJUBAV i sl. Na Vama je samo da izaberete onog koji Vam se najviše dopada. Potrudite se da ne uzimate previše vremena za biranje, već izaberite prvog koji Vam se sviđa. U nastavku teksta saznajte kakve vam DAROVE donosi vaš izbor.

 

 

KENGUR broj 1:

 

 

Ovo je KENGUR koji donosi DAROVE ljubavi. I to dar koji se zove NOVA LJUBAV. Jako dugo ste nezadovoljni situacijom u ljubavi. Verujete da zaslužujete mnogo više od onoga što Vam je sudbina poklonila. Baš zbog toga Vas je privukao ovaj KENGUR pod brojem jedan. Jer on baš donosi to što je Vama bilo potrebno. MART i sve do kraja ovog meseca će se dešavati jako lepe stvari u ljubavi, na Vašu sreću. Previše dugo ste bili tužni u ljubavi. Ali konačno je došlo vreme kada ćete i Vi osetiti svoju veliku sreću.

 

 

 

Potrudite se da ostanete pozitivni celo vreme. Jer samo tako ćete poslati svemiru poruku i želju koju želite da Vam ispuni. Sreća je trenutno na Vašoj strani i biće sve do kraja ovog meseca. A što se ostatka godine tiče, uživaćete sa tom novom ljubavi u svemu što dolazi. Opustite se i uživajte.

 

 

KENGUR broj 2:

 

 

Ovo je KENGUR koji donosi DAROVE iz prošlosti, kojima je tek sada došlo vreme sreće. Verovatno nagađate šta je to u pitanju. Ako ste pomislili da je to BIVŠA LJUBAV, dobro ste pogodili. MART je mesec kada će Vaša BIVŠA LJUBAV da bude ponovo u Vašem životu. Sve kockice će se konačno posložiti u životu i sreća će biti samo Vaša. Zaslužili ste ovu sreću, jer ste previše dugo bili tužni i slomljeni. Mnogo ste voleli svoju bivšu ljubav. I ona je volela Vas. Vama nije suđeno da BIVŠA LJUBAV ostane samo to. Jer sudbina ima poseban plan za mesec MART. I u njemu ste vas dvoje presrećni i ponovo zajedno i zaljubljeni. Znate da od sudbine i onoga što je zapisano niko ne može da pobegne. Niti je iko ikada mogao. Tako ni vas dvoje ne možete od ovoga.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img