spot_img

Evo šta će vam se uskoro DESITI ako krenete da LOMITE posuđe po kući – Ovo NAGOVEŠTAVA događaje koji slede!

 

Svaki narod ima neko svoje verovanje, kod nas su se sačuvala još iz davnina “pretkazanja“ u koja ljudi i dan danas veruju. Zašto kukavica na prozoru ili prelet vrane s leve strane donose nesreću,  je l’ to mora baš uvek da bude tako i pod kojim okolnostima.Postoje događaji koji zaista slute sreću i radosne vesti

U tradiciji Indije drevno ezoterično znanje o prirodi celokupne vasione naziva se veda. Drugim rečima, svete knjige Indije koje sadrže suštinu vedskog znanja, nazivaju se Vede.

Vedski spisi donekle objašnjavaju: naša materijalna stvarnost i percepcija sveta pomoću mirisanja, gledanja, probanja itd. postupno se razvija iz suptilnog stanja uma u grubu stvarnost kad duša pomoću ega unese svoju svesnost u materijalnu energiju.

Sve počinje od vašeg pogleda na sve, pozitivno razmišljanje donosi pozitivne rezultate, a one sa negativnijim stavom, nepovoljno se odražavaju.

Postoje razni znakovi koje ne možemo da rastumačimo na pravi način bez savršeno dobre intuicije, te je najbolje da ne nagađamo već iz već ponuđenih odgovora, napravimo svoj.

Ovo su neka od verovanja: 

“Dvostruka ruka” odnosno ruža iz čije sredine raste pupoljak jest “verenička ruža”. Ko je pronađe brzo će se udati ili oženiti. Kad trn zapne za haljinu, znak je skore svadbe u kojoj ćeš i ti biti.

Kad se o tebe zakači nekakva grana, znak je da te neko obožava. Granu ne treba pregaziti, nego rukom skloniti. Cvet rena, ako ga nosiš uz sebe, tera nepoželjne prosce. Prvu ljubičica koju u proleće nađeš, pojedi, jer će te ove godine voleti tvoji najbliži.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img