spot_img

BIK je DOBAR prijatelj, VERAN partner i POŽRTVOVAN roditelj i za njegovu LJUBAV vredi se BORITI!

Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrednosti. Međutim, druga strana Bikovske prirode je vrlo osetljiva, romantična i sentimentalna.

 

Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Zato, svi oni koji zadobiju njegovu ljubav, mogu samo da uživaju kraj njega, jer je Bik najbolji prijatelj i partner kojeg možete imati. Znakom Bika vlada planeta Venera, koja u mnogome određuje njegovu ličnost, njegov karakter i temperament. Osobe koje su rođene u znaku Bika su veoma vredne, poštene i marljive i jako stabilne ličnosti. Bik je neko ko u životu ima određene ciljeve, koje sebi jasno zacrta i uvek je spreman da ih ostvari. Veoma je istrajan i energičan i ima izuzetnu snagu i volju da dobije sve ono što poželi.

 

Bik je neko ko sve u životu radi pošteno i nikada neće gaziti druge da bi ostvario svoj cilj. On je zaista veliki čovek i veoma je iskren i pošten. U ostvarivanju njegovih ciljeva pomaže mu takođe i njegova inteligencija, kao i širok spektar znanja. Takođe moramo napomenuti da je Bik veoma kreativan i maštovit, mada na prvi pogled ne izgleda tako. U sebi nosi još puno lepih osobina, kao što su velikodušnost, nesebičnost i marljivost. Bik je veoma human čovek i rado pomaže drugim ljudima. Veoma je požrtvovan i spreman je uvek da potrebe drugih ljudi stavi ispred sopstvenih. Uvek su spremni da drugim ljudima izlaze u susret i nikada nikome ne okreću leđa. Poznati su po svojoj iskrenosti i dobroti i omiljeni su u svakom društvu.

 

Nisu skloni da lako odustaju od svojih želja i planova. Oni su veoma pošteni prema svima oko sebe i nikada svoju sreću ne grade na tuđim suzama. Bik je zaista jedan dobar čovek. On ima tvrdu glavu, ali zaista ima meko srce. Uvek je spreman da se bori za ono do čega mu je stalo i to na sve moguće načine, ali nikada na neki prljav način. On će uvek to raditi na lep i pošten način, da nikoga ne bi povredio, jer on nikada svoju sreću ne gradi na tuđoj nesreći. Možemo reći da je jedan od retkih znakova koji se uvek bore za pravdu i nikada od toga ne odustaju. Takođe je poznat po tome da nikada neće prevariti, ali moramo reći da neće prevaru ni oprostiti. Ko ga jednom izda, izgubio ga je zauvek, jer Bik nikada ne daje novu šansu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img