spot_img

ŽENA BLIZANAC – Ona živi život onako KAKO ONA ŽELI i nikada NE PRISTAJE na tuđa PRAVILA!

Žene rođene u znaku Blizanaca vrlo su vesele i opuštene, ne vole da ih iko guši i nameće svoje mišljenje.  Ovo su žene koje mnogo vole da pričaju, koje su izrazito vešte sa rečima i koje zaista imaju izražene komunikativne sposobnosti.

Pomalo detinjaste, žene Blizanci stalno teže ka promenama, jer se brzo zasite mnogih stvari. Ove osobe imaju dosta interesovanja, hobija, prosto sve žele da isprobaju.

Žena BLIZANAC je neverovatna dama. Nju SVI ŽELE pored sebe, jer je BRIŽNA, HUMANA i VESELA žena OGROMNOG SRCA.

Ona je ceo život borac za pravdu i istinu. Najbitnije joj je da kraj sebe u životu ima ljude koji su iskreni. Čak i onda kada je istina surova i bolna, draža joj je od bilo kakve upakovane laži. Ona jednostavno ne voli manipulatore i lažove i takve ljude izbegava.

Mnogo toga je prošla u životu i doživela mnogo boli, ali i pored toga je ostala dobar čovek. Možemo reći da su sve žene koje pripadaju ovom znaku Zodijaka zaista vedre i pune energije. Najveći ukras na njihovom licu je osmeh. I onda kada je najteže i kada pati, možete je videti sa osmehom na licu. Ona uvek šeta uzdignute glave, jer zna da u životu nikome nije nanela bol. I ono što je najbitnije jeste da svakog čoveka može pogledati u oči.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img