spot_img

BLIZANCI: Samouvereni i hrabri ljudi, koji NIKADA NE ODUSTAJU! Svima nude POMOĆ i šire POZITIVNU ENERGIJU!

Ako vam je potreban bilo kakav savet, zatražite ga od Blizanca. Vrlo su vešti u komunikaciji i mogu vam pomoći da dobijete šta želite svojom ubedljivošću i entuzijazmom i takođe daju dobre savete.

 

Nemojte, međutim, gnjaviti Blizanca svojim dugoročnim problemima jer ne žele da se bave time pošto ih to deprimira i staje na put njihovoj slobodi. Prijatelj Blizanac vam najbolje prenosi najnovije tračeve, a ako volite konverzaciju, Blizanac je kao poručen! Vrlo su široke ruke prema svojim prijateljima, spremni su da vam posvete dosta vremena i da podele sve sa vama. Mada vrlo društveni, Blizancima je uvek potrebno vreme za sebe i to treba da se poštuje. Blizanci, ma koliko teško bilo ostvariti nešto, ipak su spremni ići do kraja. Za svoje ciljeve ne staju pred preprekama i to je jedna izvanredna vrlina. Samouvereni su, snalažljivi i hrabri onda kada žele nešto u svom životu. Zbog toga, ono što zacrtaju, to definitivno i moraju dobiti. Ne odustaju tako lako od nečeg što zaista žele. Čak više, idu do kraja uvek. To je jednostavno deo njihove ličnosti. Izuzetno su društveni. Za ovaj horoskopski znak je najmanji problem pronaći novo, otkačeno društvo za druženje. Otvoreni su i komunikativni, te su zbog toga često omiljeni u svakom društvu. Spremni su na sve otkačene i blesave stvari kako bi atmosferu napravili uzbudljivijom i zanimljivijom. Uz Blizance je jednostavno nemoguće da bude dosadno.

 

 

Oni su ti koji stvaraju atmosferu u kojoj bi apsolutno svako uživao. U prijateljstvu su divni prijatelji. Ma koje doba dana ili noći bilo, oni su tu da podrže prijatelja kome je to neophodno. Ne biraju vreme i mesto kada da nekog takvog usreće i učine svaki trenutak neverovatnim. Duhoviti su, imaju racionalne stavove i izuzetno šarmantni. To ih čini i više nego privlačnim za potencijalnog prijatelja koji je spreman na sve. Imaju ogromno srce, mada se trude da to ne pokazuju previše pred ostalima. Blizanci sklapaju vrlo interesantna i uzbudljiva prijateljstva.Vole da ostave svoj pečat kod svakog koga upoznaju. Vrlo su nestalni, pa nestaju na duže vreme kada upoznaju nove prijatelje i istražuju nova mesta. Ali kada se vrate, donose sa sobom nova razmišljanja, tačke gledišta i zanimljivosti koje žele da podele sa drugima. Život je vrlo interesantan i zabavan sa prijateljem Blizancem. Blizanci obično troše svoju energiju na različite zadatke i ne usredsređuju se samo na jednu stvar i ne ostavljaju tragove nezavršenih projekata. Ako je potrebno da usmere svoju energiju na samo jednu stvar, završiće projekat sa entuzijazmom i kreativnošću zahvaljujući njihovoj visprenosti i inteligenciji. Blizanci su odlični menadžeri jer su sposobni da motivišu tim svojim entuzijazmom i vitalnošću. Takođe su odlični trgovci jer imaju razvijene komunikacijske veštine, pametni su i uvek su u stanju da vrate reč. Imaju veliku moć ubeđivanja i manipulacije.

 

 

Lako opravdavaju svaki korak koji naprave i lako daju objašnjenje za svaku svoju radnju. Blizanci su mnogostrane ličnosti i brzi su kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu. Puni su energije i vitalnosti i umeju sa rečima. Inteligentni su i vrlo se lako prilagođavaju svakoj situaciji i osobi. Radoznali su i uvek žele da znaju šta se događa oko njih. Blizanac nije neko ko će samo sedeti i posmatrati dešavanja u svetu, već će želeti da učestvuje u njima. Zbog toga ponekad mogu biti mirođija u svakoj čorbi umesto da gledaju svoja posla! Blizanci zaista uživaju u komunikaciji i najdruštveniji su među horoskopskim znacima. U stanju su da pričaju bez prestanka, ali itekako imaju šta da kažu, njihove priče nikako nisu besmislene. Imaju interesantne tačke gledišta i misli o stvarima i ne plaše se da ih glasno izraze. Uvek su u toku i upućeni su u najnovije sočne tračeve.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img