spot_img

Ovo su najmračnije strane svakog znaka horoskopa!

Teško je priznati, ali mi, ljudska bića imamo i negativne strane. Sa tim se važno suočiti kako bismo shvatili na kojem planu treba da se poboljšamo i šta ne bi trebalo da činimo u odnosima sa drugim ljudima

Ovan
Ovan jednostavno eksplodira ako se isprovocira. Ako se oseti ugroženim, pretiće svom neprijatelju, ali na sreću, retko reaguje na njihove pretnje. To je metod zastrašivanja onoga ko ga razljuti.

Može da nanese nesvesno puno štete, u svakom slučaju nije neko koga želite da imate za neprijatelja. Ima dobru dušu i nikada ne napada bez razloga.

Bik
Bik je jedan od najljubaznijih znakova. Moraćete se jako truditi da ga izazovete. Čak i kad je izazvan, neće želeti da vas povredi. Bik će vas naučiti lekciju ili dve, posredno, a da to niko ne sazna. Kako?

To ne možemo reći, jer je njegov bol veliki i sve zavisi od situacije u kojoj se nalazite. Međutim, na primer, ako se vaša nova stolica slomila kad ste seli na nju, verovatno je to delo besnog Bika.

Blizanci
Kao i uvek, najtačnija definicija tog znaka je da ima dva lica. Lako može imati dobru i lošu stranu, ali i najgoru stranu. Zato će tamna strana Blizanca delovati kao tipični prijatelj / neprijatelj koji će vas na kraju izdati.

Ako ga izazovete, sposoban je da bude lažljivac i manipulator, do tačke kada više ne znate ko je uopšte on.

Rak
Rak je po definiciji vrlo povučen znak. Nikad ne znate šta možete da očekujete ​​od njega. Osim toga, kako bi stvari bile teže, Rak je takođe vrlo nestabilan znak. Može da bude kontradiktoran u mnogim prilikama i zato je jedan od najstrašnijih neprijatelja na svetu.

Ne znate šta možete da očekujete ​​od njega, jer mu je um nepostojan, Rak može da postane neprijatelj a da to ni ne shvatite. Međutim, nije od onih koji će napasti, osim ako ga jako ne povredite.

Lav
Lav je kralj džungle, stoga govorimo o znaku moći, ambicije, tiranije i svega povezanog s tim. Lav je rođeni diktator. To ne iznenađuje, jer voli da bude vođa u većini situacija. Najgora strana Lava je to što želi da ima nadmoć u svakoj situaciji u kojoj se nalazi.

Najbolje što možete da učinite u životu je da ne steknete Lava za neprijatelja, jer ćete se naći usred rata za vlast.

Devica
Oni koji su rođeni pod konstelacijom Device su analitički i kalkulativni ljudi, tako da ih malo šta može iznenaditi (možda ljutiti Rak?). Zato je vrlo teško slomiti srce Device ili je na bilo koji drugi način povrediti.

Ona analizira sve, zna šta će se dogoditi pre nego što se to dogodi i reaguje unapred. Da, ako pokušate da povredite Devicu, najverovatnije će odmah reagovati. Možete čak i upasti u svoju zamku zbog njene sposobnosti za analizu! Kako to da izbegnete? Nemojte pokušavati da je razljutite.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img