spot_img

JARAC: On ima STAV, SNAGU i ČVRST KARAKTER i zato MOŽE SVE! BOLJI od njega NE POSTOJE!

Jarac je odgovoran, strpljiv, snalažljiv i odan. On ima svoj stav i ogromnu snagu da ostvari sve što poželi. Krasi ga jaka volja, ali i čvrst karakter i zbog toga može sve.

 

Slobodno možemo reći da bolji znak od njega ne postoji. Jarčevi su vrlo ambiciozni ljudi, uvek postoji nešto za čim teže i žele da imaju ispunjen svrsihodan život. Izuzetno su strpljivi i u stanju su dugo da čekaju nešto što žele. Čim iskrsne odgovarajuća prilika, pažljivo planiraju svoje korake. Drugima se čini da oklevaju, što nije istina, jer znaju da postoji samo jedna šansa za uspeh. Pažljivo prikupljaju informacije o onome što žele da postignu kako bi preduzeli prave korake da ostvare svoj cilj u potpunosti, a ne samo delimično. Imaju vrlo aktivan um i odličnu koncentraciju. Vole da imaju kontrolu nad svim ljudima i stvarima u njihovom životu. Jarčevi su vrlo oprezni, ali samo da bi ispitali situaciju pre nego što se upuste u nju. Nikada neće napraviti neki nepromišljen potez.Jarac je horoskopski znak koji je jednostavno savršen u svakom smislu. Ono što želi, to uvek i dobije i to ga čini zaista neverovatnim čovekom. Ukoliko ga imate u svom životu, smatrajte se najsrećnijom osobom na svetu, jer je on zaista jedno bogatstvo. Uvek je spreman na akciju i lako prevazilazi sve prepreke do cilja.

 

 

Ono što želi, to uvek i dobija i niko nema pravo da kaže drugačije. Samouveren je i siguran u svoje sposobnosti. To mu je sasvim dovoljno da bude uspešan i srećan u svakom trenutku. Spontan je i ne voli apsolutno nikakva planiranja. U životu traži prijatelje i voljenu osobu koji su spremni podržati sve njegove ideje. Žudi za nečim novim i zanimljivim u životu. Ne podnosi monotoniju i društvo u kojem ne postoji dovoljno zanimljivosti i uzbuđenja. Jako dobro bira prave ljude za svoj život. Nije mu potrebno da u životu ima ljude koji ne zaslužuju njegovu pažnju. Nezavisan je i ne dozvoljava nikome da mu naređuje. Za njega ne postoje tuđa pravila, samo ona koja on određuje. Zbog toga je izuzetno težak za saradnju sa drugim kolegama. Više mu odgovara da bude vođa nego sledbenik u bilo kojoj situaciji. Direktan je, iskren i pravedan. Za istinu i pravdu je spreman ići i na kraj sveta. Jednostavno ne dopušta da neko ispašta zbog laži ili nepravde. Uradiće sve da neko do koga mu je stalo, bude zaista srećan i zadovoljan. Najvažnija mu je tuđa sreća i za nju će posvetiti svo vreme ovoga sveta.

 

 

Jednostavno ne postoji ništa što mu je teško ukoliko je to za osobu koju voli. U prijateljstvu je osoba koju bi apsolutno svako poželeo da ima kraj sebe. On je prepun razumijevanja i podrške. Za one kojima je neophodna bilo čija pomoć, on je taj koji će pomoći. Jednostavno mu ništa nije teško ako će to stvoriti ogroman osmeh na licu onih koji mu znače. Bilo da je u pitanju najvoljenije biće, ili neki stranac. On je taj koji će pomoći, a da ne traži skoro ništa zauzvrat. Samo mu je potrebna iskrena zahvalnost i osmeh. Ne gubi nikada vreme. Trudi se da iskoristi svaku priliku koliko god je moguće. Uživa u tome da bude uspešan u čemu god je to moguće. Jednostavno ne dopušta sebi greške ili neuspehe. Ono što želi, to će i dobiti po svaku cenu. Zbog toga je poseban i neverovatan. Evo još nekoliko dokaza o tome da je Jarac najbolji:

 

Uporan je

Kada nešto hoće, on to i ostvari, ne odustaje ni po koju cenu. Teško prihvata mogućnost da postoji i drugačija perspektiva od njegove, lične. Ne sluša druge, već samo sebe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img