spot_img

VAŽNA PORUKA: Izaberite kristal i otkrijte šta treba da PROMENITE u životu!

Osmotrite kristale na slici i izaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku. Ne birajte prema najdražoj boji! Vaš izbor otkriće šta treba da promenite u životu!

Vodite se instinktom! Šta birate?

Plavi Haulit

 

Kod vas je problem komunikacija, otvoreno izražavanje misli i osećaja, istinsko suočavanje s vlastitim osećajima i pažljivo slušanje onoga što vam drugi govore. To su aspekti života na kojima bi morali poraditi da bi bili srećniji i ispunjeniji. Moguće je da imate probleme s grlom i ušima jer ovaj kristal predstavlja grlenu čakru, a ti problemi nastaju upravo zbog loše komunikacije.

 

Takođe, moguće je da se pretvarate kako ste nešto što zapravo niste, pokušavate tako zavarati druge, a možda i sebe. Svakako skinite masku, uklonite zid koji ste podignuli oko sebe i budite ono što zaista jeste u dubini svoje duše. Posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju pozitivnom energijom, pažljivo slušajte ljude oko sebe i neka komunikacija s njima bude puna razumevanja, saosećanja i ljubavi. Zaboravite ljutnju jer vas ona samo izjeda iznutra i ne vodi ničemu dobrom.

 

 

 

 

2. Zeleni aventurin

 

 

Ovaj kristal pokazuje kako u dubini čeznete za nekom vrstom isceljenja, mirom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi. Vi ste često nemirni. Želeli bi se smiriti, ali to je jače od vas. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava ili ljubavnih veza. To što ste odabrali upravo ovaj kristal može naslutiti probleme sa srčanom čakrom kroz koju energija više ne putuje slobodno, možda zbog loših iskustava koja ste imali u prošlosti. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img