spot_img

Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji- Uran u Biku od 24. avgusta za ove znake neće biti ništa isto život im se menja iz korena.

Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta kada dolazi do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku – tražicemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želecemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Sledeći kritičan period, 5. novembar – Venera u Škorpiji će formirati opoziciju sa Uranom u Biku – opet na tapetu su preispitivanja na emotivnom planu. Dolaze brojni raskidi iznova…

8.novembar – Merkur u Škorpiji ce praviti opoziciju sa Uranom – ovo će nam omogućiti da vidimo da zapravo odnosi u kojima se nalazimo jesu Ili nisu za nas.

Sve u svemu Uran nam pravi haotične i iznenadne promene uglavnom na ljubavnom planu, tokom decembra se premešta i u poslovnu sferu, kada može izazivati turbulencije.

Fiksni znaci ce najviše osetiti uticaj retrogradnog Urana.

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija doživeće velike transformativne promene koje ce uzdrmati tlo. Promene na svim životnim poljima…

Lav

Retro Uran pogađa vasu 10.kuću, što znaci da će najveće promene biti na poslovnom planu.

Škorpija

Definitivni raskidi sa toskičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodolija

Retrogradnost pada u vasu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa vreme je da se oni konačno reše.

Bik

Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci promene će se ogledati u transformaciji ličnosti.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img